Sziasztok!
Épp jókor találtam ezt a topikot, ugye?
Engem az érdekelne, szerintetek mi lesz akkor, ha jövőre nálunk is Uniós árak lesznek? Ha az élelmiszerárak 3-4-szeresei lesznek a mainak, bizony sokan nem fogják tudni törleszteni a részleteket. A bankok meg szépen végrehajtanak?!
És valakik megint nagyon jól járnak.!
A másik az ingatlanadó. A legviccesebb benne az, hogy maximum értéke van, nem minimum. Nyugtassatok meg, hogy rosszul hallottam; lehet, hogy fordítva van? Így ugyanis megint a gazdagok járnak jól, a kispénzűek meg nagyon rosszul. A "rendszerváltás" után sokan párszázezer ft-ért megvehették a kis lerobbant önkormányzati lakásukat, most mihez fognak kezdeni?
(Tud valaki statisztikát arról, hogy hány %-a van a lakásoknak önkormányzati tulajdonban? szerintem nagyon kevés.)
Az Expresszben 8 millió alatt alig van eladó pesti ingatlan, 10 MFt-nak pedig a 2%-a 200 ezer ft évente. Havi kb. 20 Eft-ot fizessek, mert van egy lakásom???
+távfűtés esetleg, ami megint 20Eft/hó!!? +törlesztőrészlet esetleg (10 Mft-nál) kb. 50 Eft/hó.
Úgy érzem nagy bajok lesznek itt.
Mondjátok, hogy (miért) nem!
Ilon
U.i.: remélem a társalgás nem a fentebbi személyeskedő stílusban megy tovább; javaslom, hogy azokat a hozzászólásokst mindannyian hagyjuk figyelmen kívül (bár néha tanulságosak!).