Sziasztok,
köszönöm a jókívánságokat. Javulgatunk... Ma nagyon megharcoltam a gyerekkel, mert nem hajlandó bevenni a kapszulás antibiotikumot, de kivettem belõle a port és úgy adtam be neki a köptetõvel, úgy valamennyi lement belõle. Pedig ez anz antibiotikum nagyon fontos, mert ha nem javul, jön a felszúrás...
Pele,
NAgyon tetszik a fiad neve! (Már régebben akartam írni). Én is gondoltam rá, de le lettem szavazva... Remélem jobban vagytok. (Úgy hallottam, hogy ami hasmenéses-hányásos betegség volt nemrég azt ráfogták a Junior vendéglátóra, hogy ételmáérgezás De valójában járvány).
Jó kérdés, mert azt sem tudom, Ábelnek hogy fogom beadni
. Még a zöldborsófõzeléket vagy babot sem eszi meg, semmi darabosat, nemhogíy a gyógyszert- Emesének könnyebb lesz, összetörök két kiskanál közt egy fél tabklettát és bébiételben beadom neki. Lehet, hogy ezt a módszert küövetem Ábelnél is.
on
Vettem kullancscsipeszt. ára 900-egynéhány forint. Meg polybét is, egy levél 20 db, 214 ft. Nem lesz olcsó mulatság állandóan szedni... A kullancscsipeszben ahogy látopm az a különlegesség, hogy mivel rajta van egy rugó, saját magát szabályozza, hogy mennyire lehet összenyomni. Tehát nem tudod túlságosan megcsípni a kullancsot. Egyébként egy sima csipesz.
A fiam haját a nyárra le fogom tüsire vágni (fél cm), hogy megtaláljam benne a kullancsot ha van (remélem egy sem lesz - esszük majd a polybét).
üdv
Zsóka