Köszi Linato!
Sajnos nálunk augusztus közepe óta megy ez a "becsurog az eleje". Közben volt egy-két hét, mikor alig-alig fordult elő, de volt olyan is, hogy egy nap mindegyiknek bement az eleje.
Most enyhébb időszakot élünk, de ez sem vigasztal, mert amikor javul a helyzet, és van jó pár száraz nap, azt gondolom, hogy na, most van vége, kinőtte.
Dicsérem, örülök, aztán eltelik pár nap, és megint előfordul, gyakoribbá válik.
Az vigasztal, hogy idegen helyen kevésbé, leginkább itthon csinálja ezt. Ha pl. autóban ülünk, sosem. Képes sokáig visszatartani és szólni is. (200 km-t utazunk apukámig.) Hétvégén lagziban voltunk (100 km-re). Se az úton, se a házasságkötés alatt, se a vacsora alatt nem fordult elő.
Úgy tűnik, itthonra tartogatja ezt a produkciót.
Nem mondom, hogy egyszer-kétszer házon kívül nem fordult elő, de az olyan ritka eset, hogy azt meg sem említeném, mint problémát.
Zsuzsa!
Tudod még hol halottam ezt a mondást: "a gyerek nem hülye, csak kicsi"? Lux Elvirától egy előadáson, még fősulis koromban. Azóta rájöttem, ténylegesen mit jelent.
A Névtelenekkel kapcsolatban. Nekem az tűnt fel, hogy ált. csak negatív hsz-t tudnak produkálni. Még a segítő szándékot is bunkó stílusban adják elő.
Csak akkor szólalnak meg, ha bele lehet kötni valakibe. Biztosan rendszeresen olvassák a topikokat, és "vadásznak" a helyzetekre.
Néha arra is gyanakodtam (nem ebben a topikban), hogy valószínűleg egy név szerint is ismert beszélgetőtárs fejti így ki nem szimpatikus gondolatait. Ugyanis annyira hirtelen, annyira naprakész volt a kötözködés, hogy csak erre gondolhattam. Egy "idegen" képtelen ennyi enegriát fektetni ebbe, vagyis rendszeresen böngészni a topikot, hsz, nélkül. Vagy van ilyen?
Ebben a topikban úgy érzem nem ez van, mert itt névvel is elmondjuk egymásnak, ha valamivel nem értünk egyet. A félreértéseket is békésen rendezni tudjuk. Kibiccel lehet dolgunk.
Egyébként elég beteges dolog, ha valaki csak azért olvas egy topikot, hogy belkössön időnként, egyébként kívülálló marad.
Remélem, ezt Névtelen is olvassa.
Bocs, hogy ezzel OFF-oltam a topikot, de a tegnapi Névtelen nagyon felhúzott. Tudom nem szabadna rájuk reagálnom, de ezt ki kellett írnom magamból. Ígérem, legközelebb észre sem veszem az ilyen hsz-t.
Márti