Sziasztok Kismamik!
De jó, hogy ilyen sokan jöttetek
Szilvi!
Igen, emlékszem, hogy nemrég a párhetesben voltunk, mostmeg a félidőn is túl vagyunk. Kb. 3 hete érzem kimondottan a rugdosást, mocorgást, előtte azért pici buborékolásfélék voltak. És Te? És a többiek? Akik 2-3.babát várják, állítólag hamarabb megérzik a baba mozgását.
Kisbuksi!
Gratulálok az ikrekhez! És spontán sikerült, gyógyszerek nélkül? Akkor 2 domináns tüszőcskéd volt, 2 petesejttel! Szép! Micsoda mocorgások lehetnek nálad!
Manóka!
Hát nekünk még nem derült ki, hogy fiú vagy lányka. Uh-n látták vagy kromoszómavizsgálat volt?
Lídia!
Köszi! Gratulálok a 3. babához!
A neveket már tudjátok? Nálunk Boglárka lesz, csak fiúnévbe nem tudunk megegyezni. És tényleg sokmindent vásároltatok a babának? Egyébként szerintem olyan sokféle nem is kell. Úgyis tejcizni fog és aludni főleg. Tehát az ágy a legfontosabb, és babakocsi, meg ruhák, kádacska játékfélék. Az etetőszék még nyáron is ráér, félévig jobbesetben úgyis szoptatni fogjuk. Már alig várom!
És aludni tudtok rendesen? Csak oldalt lehet, de én mindig elnyomom a vállam, és a vállam is fáj néha
Azért nem vészes.
És hogy szeretnétek szülni? Talán mindenféle érzéstelenítés nélkül lenne a legjobb, ki fogom próbálni így, aztán ha nem sikerül, akkor jöhetnek a különböző szerek. A gátmetszést is jó lenne megúszni. Erre vannak ám gyakorlatok, lehet erősíteni a gátizmot. Picit megmozgatjuk a hüvelyt, majd a végbélt fokozatosan, reggel, és este, ezáltal izmosodik. Próbáljátok ki.
Aztán zenét is érdemes hallgatni, nagyon szeretik a babák, és később, ha sírnak, az ismerős zenére meg fognak nyugodni(remélem).
A Szt.Imre kórházban a szülés-együttszülésről lesz szó jövő kedden(előadás). Érdekli valamelyikőtöket?
És hogy fogtok szülni, kispapi is bennt lesz? Hát nálunk nem, a férjem nem bírja a kórházi dolgokat, nem mintha én igen
, biztos rosszul lenne az édes.
Terheléses vércukorvizsgálaton voltatok már?
Ki szül az Istvánban?
Nikie
23+1