Sziasztok!
Nagyon régen nem voltam erre, mert sajnos megbetegettem. 2 napon keresztül 38-39 fokos lázam volt alig tudtam lehúzni. Nem mostanában voltam ilyen beteg ráadásul állandóan azon izgultam, hogy el ne kapják a gyerköcök. Úgy néz ki eddig még mind a kettő megúszta(lekopogtam).
Hát Gergő alvása egy kicsit felborúlt mivel még a hétem lent sem voltunk így teljesen megváltozott a napirendje. Gergő sokkal kevesebbet alszik mint Máté. Máténak nagyon nagy az alvásigénye, Gergőnek már kevesebb.Végül is nem panaszkodom mert napközben keveset alszik, viszont este 20 óra körül lefekszik és reggel 7-8 óráig nincs egy hangja sem.
Manóka!
Aludjál rengeteget, mert tényleg van összefüggés a babaalvás igényével és a te alvásoddal. Legalábbis nálam ez bejött. Mátéval állandóan aludtam, Gergővel már kevesebbet persze mivel már volt egy gyerköc ezért kevesebb idő jutott rá.
Máténál mi is így gondoltuk mint Ti, így ha valami baja volt vagy csak ha neki semmi baja nem volt csak mi babázni akartunk akkor oda vettük magunk mellé. Nem is volt ezzel semmi gond míg el nem érte azt az életkort amikor már tudta, hogy mit kell ahhoz tenni, hogy ott aludjon velünk.
Így elértük azt, hogy szinte egész éjszaka melletünk aludt. Nem volt egy kellemes éjszakánk a párommal amikor nyugodtan összetudtunk volna bújni anélkül, hogy félnénk hogy a gyerek mikkor kell fel stb. Nem részletezem tovább
. Természetesen nem csak ez az egy ok volt, de nem is tudtunk (egyikönk se) alundni kényelmesen mert már Ő is meg nőt és nem úgy fértünk el.
Nehogy félre értsetek nem mintha az esti összebújás fontosabb lenne mint a gyerek, de szerintem nagyon fontos része az életnek.
Na és amikor eldöntöttük a férjemmel, hogy ez így nem fog menni akkor jött a fekete leves a leszoktatás. Amire én mindig azt mondom, hoy tényleg az anya inkább szigorú legyen minthogy mindent mg engedjem mert könnyebb 10 percig bőgni hagyni ha nem úgy van ahogy ő akarja minthogy le kelljeen szokatni valamiről Kutyanehéz dolog a leszokatás.
Vissza térve az alváshoz, a leszokatás úgy sikerült, hogy még mindig átjön hajnalba és közzénk bújik. Hát mondanom sem kell alig férünk az ágyon. Persze mindig én húzodok ki oldalra így alszom még azt a keveset is amit tudok Hurrá!
Gergő nagyon szivesen alszik a kiságyába, magától szokott le a éjszakai szopiról. Persze Ő is helyet kap a "családi ágyban" reggel amikor mindenki felébred Ő is közzénk bújik és játszunk négyen.
Persze mindenki a maga kárán tanul tehát ez cak az én személyes véleményem biztos sokan vannak akik teljesen az ellenkezőjét állítják én azt is elfogadom.Szerintem mindenkinek azt kell csinálni ami neki és a családjának a legjobb.
Már nagyon sokat írta, így nem lesz ma kitakarítva.
Sziasztok!
Nadine!
Az én bergonom vajszínű
)
Csók
Krisztaa