Csáóóóóó csajok!
Nem veszi fel a szivattyúnk a vizet, úgyhogy most nem tudok locsolni, kénytelen vagyok jönni a babanetre!
Hoppá! Micsoda szerencse,mi? Pedig találnék bent munkát.
Bengaságunk"
: Most jövünk a kontrollról, tüdeje már tiszta, csak estére adjam még a köhögéscsillapítót. De megint tiszta pöttyes. Bírom, ha vírus van, nálunk pötty is van. Arra most hintőport kell szórnom, aztán csütörtökre elmúlik állítólag, akkor kell hallóznom a dokinéninek.
Livi!
Nektek további jobbulást! Nálunk is beköpte Petra az egész familit. Benga szót egyébként mindig anyukám használta, ha betegek vagyunk, mert olyankor olyan bénák vagyunk és a béna az = benga.
"lyukas terhesagy"
ez jó! A múltkori nagy pocódra nem is reagáltam! Szépen kerekedsz, kicsit már irigy is vagyok.
Édes az a 3-as kép, nekünk is kéne csinálni, rólunk sincs csak 1-2 darab.
Niki!
Imádom "kendős-Kiarát"!! Tavaly nyáron is csuda édes volt rajta kendő, hát most is! Meg hát szép is a csaj nem kicsit, meg kell hagyni.. Petra még csak tölcsért kapott, de már 1 alkalom után felismerte a fagyiskocsit, ahogy megszólalt a zenéje, már mutatta, hogy az bizony finomat fog hozni!
Ági!
Uff, nem semmi a terhességi történet! De milyen angyali fiad lett a rémmeséből! Azért ez milliószor kárpótol gondolom! Ügyes, okos, nem hisztis, nem cumis, beszél, "olvas" és még jóképű is!
Gratulálok! A lányodhoz is! Micsoda szemei vannak!
Nika!
Látom beindult a Gege-öcsi vagy Gege-hugi project! Aztán tessék ám azonnal elújságolni az eredményt!!!!
Na és gyere gyakran, nem tudunk a nagyfiúról semmit!
Mági!
Jaaaj! Nagy nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!! Szívhangocska, számolgatás, újabb izgalom itt a topicban is! Sorba-sorba mindenki lebabázik és a topic így akár évekig is élni fog!
Éééés.. vannak rosszullétek, tünetek, stb? Most az jutott eszembe - bocsánat -amit nekem mondtak mindig a terhességem alatt, hogy:
Isten egyik kezével ad, a másikkal elvesz. Annáról rég láttunk képeket és szeretnénk gyönyörködni benne is!
Tinu!
Jaaaj, az a haaaaj! Most sem bírom szó nélkül hagyni!!! Meg az a nagy kék szem!!! Jobbulást Tüncinek is és köszi neked is! Milyen köptetőt szedett a csaj? Nálunk is elfogyott 1 üveg... Csak, hát egyem meg visszanyelte mindig ami feljött, kétszer hányt slejmot, de valami irdatlan mennyiségű zöld gumimacikat, fúú, de biztos jót tett neki.
Falexa!
Köszi a meghívást a bárányokhoz, de inkább kihagyjuk...
Most is tiszta pöttyek vagyunk. De azért a május végi bulira lehozod? Lesz ami lesz..
Csaba ügyeletes, hát persze, hogy az... De én átmegyek Petrával szerintem, aztán lehet, hogy még apa is cserél valakivel pár órára.
Sajtmártás csirkemell? Na tessék szépen leírni a receptet. A sajt a családunk lételeme!! Ez tuti finom lehet. Tippeim holnapra: tökfőzi, borsófőzi, brassói, bolognai spagetti és mindez gyümölcslevessel. Nálunk kétnaponta szinte gyümileves van nyáron.
Tej: Na éppen ezen agyaltam lányok, hogy nagyon gáz-e, hogy Petra nem hajlandó pár napja a tápit meginni. Most reggel kakaót kapott, úgy még lemegy a tej, magában nem nagyon. De ő is mindenféle tejterméket eszik, imádja a joghurtot, a SAJTOT (de tényleg agyrém, apával elpusztítanak fél kilót egy hét alatt!), most evett kaukázusi kefírbe mártott kenyérdarabokat.
Hú, annyit írtam, remélem elmegy!