Lányok!
Kicsit fáj is amirõl írtok az öregekkel kapcsolatban, de tény hogy sokban igazatok van. Én pl. az indexen próbáltam írogatni, de egyszerûen nem is válaszoltak, ezért onnan el is jöttem (a mamás részekrõl). Úgy érzem, itt jobb a helyzet, és - legalábbis magamból kiindulva - azt hiszem, hogy olyan még nem volt, hogy levegõnek néztem volna vkit.
A regisztráció és profil kérdésébern no comment, mivel ez mindenki magányügye, hogy akarja-e megcvsdinálni vagy nem.
Azt "ezt a témát már kiveséztük"-höz: részben ezért hoztuk létre az Útmutatü a babanet társalgó használatához" topikot, hogy az újak, a rolleresek (nagyon aranyos eklnevezés
) is tudják, hogyan használják. Pl. ott a keresés, ami nagyon hasznos lehet. És nézzétek el nekünk, ha olyasmivel jövünk, hogy ebben a témábanmár nyílt topik (magam is írtam jópárszor ilyet, sajna sértõdés lett a vége, pedig nem letorkolásnak szántam). Nagyon sok témát már megbeszéltünk, iveséztünk, nagyon jó ötletek, tancások születtek, érdemes ezeket elolvasni. A másik, amiért nem jó az azonos télmában sok topik, mert így elaprózódnak, ésd követhetetlenek lesznek (most is pl. az éjszaka átalvásának problémája legalább négy topikban fut).
Lányok, nézzétek el nekünk ha néha úgy tûnünk, (mintha azt gondolnánk magunkról) hogy mi vagyunk a mindentudók. Nem szándékozunk senkit megbántani, ezt azt hiszem, minden ide író mama nevében írhatom.
Amikor elindult a babanet, olyan kevesen voltunk, hogy név szerint ismertük egymást. Mostanra (szerencsére) annyian lettünk, hogy egyzserûen követhetetlen a dolog. Maga a babanet társalgó oldala is csak bõvül, szaporodnak a topikok (szerencsére).
mindenkinek jó babanetezést kívánok
Zsóka