Sziasztok!
Hűha... többet termeltetek dél óta mint máskor egész hét alatt. Na és persze ez nem szemrehányás akar lenni.
Voltam dokinál, látszik, hogy megkezdődtek a nyári szabik helyettes fiatal reziodens hapsika volt. Saját dokimat nem is ismerem
, mert aki volt lelépett és egy új van helyette, azzal pedig még nem találkoztam.Tibim aláírta a papirt hogy ezt az újat választjuk és kész. De nem is ez a lényeg. Ez a kis fiatal orvoska olyan lelkiismeretesen elmondott mindent, hogy csak lestem. Látszik, hogy kezdő, lelkes, nem egy fásult valaki.
Kitapizta a nyaki nyirokcsomóimat ami nem volt nehéz , akkorák mint egy -egy ping-pong labdák, a torkom, mandulám is ocsmány, lepedékes. Kaptam lóadag antibiotikumot (Augmentint), ez majd rendbe szed. De mondta igyak sok folyadékot, mert az is mossa a nyelvről le a bacis lepedéket, bélflórámat irtani fogja az antibigyó, egyek kefírt, probiotikus joghurtot, vagy Normaflore-t. Nyomjam a C-vitamint és a gyerekeket is vigyem dokihoz, ha már kis panasszal vannak ők is. Na háziorvostól ennyi mindet egy huzamban még nem is hallottam, de komolyan, meg is döbbentem.
Ja és azt mondta sokkal több a torokfájós beteg mint a téli hónapokban, ugyhogy Ti is vigyázzatok. Kérdeztem lehet hogy a medencézés ártott-e meg, de azt mondta nem hiszi.
Hát ez van.
Gyorsan gyógyszerkiváltás után elmentem a Metroba csúszdát nézni. Bent azt miondták menjek ki a sátorba, talán ott van. Kint azt mondták menjek be az épületbe, ott kell lennie.
Vevőszolgálathoz mentem, ott azt mondták nincs is most csúszdájuk.
Régióban sem volt, csak Dorka korához és méreteihez már pici , 31 ezerért ráadásul, ugyhogy nem vettem. Kap helyette elemes mikro-t (kis ételekkel, tányérokkal...) elemes mosogatógépt szintén tartozékokkal, és vettem neki plüss virágot is. Egyelőre ennyi van meg. Szerintem mi adjuk majd neki az egyik nagyobb játékot, anyuék a másikat, tesóm meg a virágot, meg majd anyuék pénzt adnak. Nem akartam sok apró műanyag vackot venni (így is tele vagyunk már totál). Na és persze nem mintha ez nem műanyag lenne.
Ja és képzeljétek azok a dísztasakok amik más helyeken 2-3-400 Ft-ba kerülnek azok a Régióban 95-150 Ft között vannak. Vettem is gyorsan 8 db-ot majd a bölcsibe és oviba ajándékot adni nagyon meg fog felelni.
Hogy hol (anyuéknál vagy nálunk)és mikor lesz szülinapozás azt sem tudom, mert anyós beköpte menjünk meggyet szedni hozzá szombaton. Én beintettem, mert ugye csak akkor hív ha dolgozni kellene. Férjem persze biztos megy, de akkor meg szombaton nem tudunk tortázni.
Olgi!
Sajnálom a fejfájást, biztos a vacak meleg idő teszi. Hát igen... van olyan ismerősöm akinek végig volt első hónaptól kezdve a szopcsi alatt menstruációja, és teje is volt mellette. Van ilyen, persze gondolom nem ez az általános.
Szegény Tündike, megszenved a masszírozással, dehát gondolj arra hogy az ő érdekében muszáj. Ahogy lazulnak az izmai egyre kevésbé fog sírni, egyre kevésbé fog fájni neki.
Anita!
Azta.... micsoda túrán vettél részt nagy pocival, tényleg nem vagy semmi.
Pihenj Te is amennyit csak tudsz, nagy pocival főleg ebben a melegben nem a legkönnyebb fittnek lenni.
Talira megpróbáljuk összekapni magunkat, ha sikerül megyünk. De tényleg ne aggódj, nem kell főzőcskézned, sütkérezned, nem enni megyünk.
Jók nagyon a kenus képeid!!!
Kriszti!
Kis Drágád ennyire anyás?
És ennyire jól bírja a fentlétet?Nem semmi picurka létére.
Érdekes ez a mérlegelés is 2 különböző digitális mérleggel.
Reni!
De drága a kis Niád, édes pofikája van nagyon.
Sajnálom, hogy már nincs tejcsid, dehát nem Te tehetsz róla. Ne ess emiatt kétségbe. Ha szépen fejlődik a lánykád továbbra is akkor nincs gond.Milyen tápit adsz neki?
Edina!
Padlót fogtam ezektől az újabb tarifáktól, hát ez már teljesen elképesztő.
Sápy 70 ezrét sem tartottam kevésnek, de ez már azért mégiscsak a duplája. Iszonyat. Főleg hogy állami épületben , állami eszközökkel, felszereltséggel dolgoznak. Pofátlanság teteje.
Na igen, Fekete valóban mondhatta volna Anitának is, hogy egyáltalán nem válllal tovább szüléseket.Vagy lehet azóta döntött így.
Pintyuska!
Okés, kérek mici-pasztát, valóban olcsóbb megvenni mint elkészíteni. Ilyet....
De el tudja anyukád úgy hozni, hogy nem olvad ki? Mert félig kiolvadtad és visszafagyaztottat nem merek a gyerekeknek adni semmiképpen.
(váááá... hogy jártam, vettem Tescoban darált húst, rá van irva hogy 27.-ig fogyasztható, erre ma bontom ki és büdös.
)Na ezek miatt félek én nyáron a husoktól. Bár tejjel is jártam már meg, felforraltam Dorkának és túró lett belőle.
Ráadásul 2 liternél is. Biztos nem jól tárolták a boltban, mert egyébként meg nem volt büdös
)
Epidurálisról sokat nem tudok, nekem mindkét császárnál spinálba szúrtak, és szerencsére eltaláltak első nekifutásra mindkétszer. Mire ülő helyzetből fekvőbe kellett átraknom magam már zsibbadtak is a lábaim. ÉS nekem szerencsére az eszméletlen fejfájás is elmaradt, igaz nem is ültem fel 24 óráig utána.
Örülök, hogy a lábdagadás mára már múlóban.
Évi!
Érdekes lehetsz a felemás méretű lábaddal, dehát nem tudsz mit tenni.
Nagyon vigyázz Te is, semmi extra házimunka-mutatványt ne csinálj nagy pocival.
Zsuzsi!
Jahh.. az üzemorvos leszerepelt ma nálam, pedig eddig értelmesnek tartottam.