Sziasztok!
Gyulai Zsuzsa, Minke,
Par napja vegeztunk az antibiotikumos kuraval, a napokban mostmar en is kimereszkedem vele.
Most csak 15 percekre vittem ki, azt se mindennap. Tavaly hosszabb idokre is kimentunk, de az iden valahogy nem esett neki olyan jol.
Mar nagyon unja a lakast.
Annamari
Most azon gondolkodtam, mit jatszottunk a fiammal amikor 20 honapos kor korul volt. Ime ket "pihentetos" jatek:
Setalos jatek
Vagj ki ujsagbol allatfotokat. Dugd el a szobaban, ugy hogy o is konnyen megtalalja. Mond neki, hogy elindultok megkeresni az allatkakat. Enekeljetek,mikozben keresgeltek, tobbszor, hogy: Latom a ...(pl. cicat) mit mond a cica?
Majd amikor megtalaltatok a cicas kepet, akkor valaszoljatok, hogy nyau-nyau. Es igy lehet tovabb a tobbi allattal. Vegulis setalgat is, enekel is, kartyazik is (fiam imadja a kis kartyakat)...
Amit meg az en fiam nagyon szeretett:
tukorben neztuk arcunkat es lerajzoltuk, kozben beszelgettunk arrol, hogy hol a szemunk, fulunk stb.
Jobbulast kivanok!
Az en csemetem ma ugy vezette le a folos energiajat, hogy az ulogarnitura ulolapjaibol varat epitett, ami alatt ki be maszott, aztan megrohamozta.