Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat! Hát.. 1:1 és mindkettő jó tapasztalat! Szuper! Illetve felmerült, hogy vannak még dokik. Ajjaj...Kettőből sem tudok választani!
Léda: Nekem még sosem volt női nőgyógyászom. Tudom, hogy vannak a pályán, tehát nem fehér holló de azért általában férfiak választják ezt a szakterületet. Neked az, hogy ő nő, jelentett valami különbséget, esetleg plusz pozitívumot, vagy teljesen indiferens?
A nicked nagyon tetszik, ezt szánjuk lánynévnek!!
Amerikában merre vagytok? Férjed kint dolgozik? Meddig maradtok? Tanultam ott egy évet, úgyhogy szíven ütött, hogy ott vagy! Én nagyon szerettem, de azóta csak egyszer voltam 2 hétre.
Szerinem is jó a fluor, nemhiába teszik bele a fogkrémekbe. De hát amennyi abból felszívódik... végülis azt nem nyeljük le. Szóval cseppformában biztos sokkal jobb.
Peni: köszönöm a drukkolást, egyelőre a tervezgetésnél tartunk. Most kezdtem el szedni a magzatvédő vitamint, ami folsavat is tartalmaz, állítólag a megfelelő mennyiségben. Az Elevitről sok rosszat hallottam (émelygés, hirtelen hízás, szorulás), úgyhogy Femibion-t vettem. Novembertől pedig indulhat a projekt élesben! Nagyon szeretnék jövő ilyenkor szülni!
Nekem is szimpatikus a pasi a fotó alapján, de az nyilván még édeskevés. A stílusa mennyire "magyarázós-törődős"? Persze nem kell átesni a ló túloldalára sem, csak az én előző orvosom nagyon félvállról vette a dolgokat. Pedig "nagy név" a János kórházban. Az össz reakciója az volt arra, hogy babát szeretnénk lassan a férjemmel, és hogy mi a teendőm, az az volt, hogy egyszetrű: ne vegyem be a fogamzásgátlót. Jó a humora... Még a folsavat sem említette. Azóta nem voltam ott, nem is szándékozok visszamenni.
Én is úgy érzem, hogy jó választás, most mondjuk elgondolkoztatott az, amit Léda írt, hogy ők elmentek körülnézni. Ez jó! Majd valamikor mi is szétnézünk. Anyuék szomszédja is a doktornőnél szült, ezt pont tegnap tudtam meg, szóval majd jól kikérdezem.
Mona, köszi az üdvözlést!
Hű de egyszerre szültetek Lédával! Te melyik dokihoz jártál?
Amúgy a magzatvédő vitaminokról Ti hogy vélekedtek? Szedtetek?
Jó hétvégét Mindenkinek!!!