Sziasztok, Rolleresek!
De jó, hogy ennyit írtatok, megpróbálok válaszolni, ha sikerül!
Maminti! Ezt az alkalmazkodást!!!! Jó, hogy így tudtok váltani tündérböl huligánra! Pláne, ha a gyereknek is sikerült megmagyarázni, hogy mégsem az igazi egy össze-vissza vert tündér! Gratulálok az ötletehez! Lázár Ervin egyébként nekem is nagy kedvencem, nagyon szeretem a meséit
JÓ NYARASLÁST NEKTEK!!!!!
Vanda!
Igen, én vagyok a 3 gyerekkel! Köszi a gratulát, bár összehozni nem volt olyan nehéz, mint ami utána jön
Köszi a bemutatkozásod! Megnéztem a fényképeteket is, nagyon aranyos kislányod van, én is gratulálok Neked/Nektek!
Pont a napokban jutottam el én is az Adatok c. topicba, meglepöen sok ember bemutatakozása van ott. Én is írtam oda, nézd meg, ha gondolod. Bár igaz, jó lenne, ha egy kicsit bövebben írnánk magunkról. Mit szólnátok, ha legalább mi, rolleresek megpróbálnánk alaposabban megismerni egymást? (Az elsö napok, hetek... topicban remekül müködik a dolog!) Na, ki kezdi?
Bogács: mi tavaly voltunk ott, szerintem jó kis hely. Nem tudom, Ti melyik részére mentek, mi a falu szélén lévö gyerektábor területén voltunk egy apartmanban. Ha Ti is oda mentek, szívesen leírom, mi van ott. A strandon egyáltalán nem voltunk, mert az üdülönek van saját medencéje, úgyhogy nem tudom, milyen a nagy strand, csak kívülröl láttuk. Írj, hogy hol lesztek!!!!
Ékezetek: az Explorerben fönt a Nézetben kell átállítani. Nézet - Kódolás - Közép-Európai (ISO). Cak az a rossz benne, hogy a gép nem jegyzi meg, így minden üzeneted ELÖTT át kell állítani. Én is utálom a rövid ékezeteket, de mindig csak akkor jut eszembe az átállítás, amikor már elkezdtem írni. Ha olyankor állítod át, akkor törli az egész szövegedet, és kezdheted elölröl. Inkább kijavítom mindet rövidre
Nagyon várom a válaszodat, írj (már csak Bogács miatt is)!
Emese