Sziasztok!
Zsuzsi!
ÁÁ,nem mi dévényezünk adig amíg Petyka el nem indul,úgyhogy valószínű még jó sokáig fogunk járni.A hipotóniára ez az egyetlen gyógyír,ezt csinálni kell.Szegénykém végig sírja az egy órás kezelést.
Azért vittem el emide,mert a neurológusunk kért egy vizsgálatot ebben a fejlesztőben,és azt mondták hogy el van maradva mentálisan is kicsit---ezzel sem én,sem a Hercegfalvi főorosnő,sem a Dévényes csaj nem ért egyet mondjuk--mozgásilag is,de azzal sem annyira mint ahogy Ők leirták,és felajánlottak egy fejlesztést heti egy alaklommal.De elmondva jobbnak tünt,mert igy ez nem sok minden volt,de megvárom a jövő keddet és ha ugyanennyi lesz akkor beszélek a Dórival,aki foglalkozik vele,és elmondom hogy mi a véleményem,és hogy többet vártam,vagy hogy emeljen a szinten.
Ettől a TSMT sokkal jobb volt,csak ott meg aza gondom hogy a feladatok amiket itthon mindennap kell csinálni nagyon két emberesek,és férjem későn jön általában haza.
Kriszmisz!
Petyka egyiket sem csinálja a hipotóniája miatt.Kúszni valószinű nem is fog,a dévényes csaj mondta hogy arra nem reagált jól,most már inkább a mászásra készíti elő,csaka karjai nagyon gyengék,és hamar kicsúszik a keze támaszkodásnál.De igy is sokat erősödött önmagához képest már.
Tápszert,főzit,gyümit eszik,mivel tejmentes tápot eszik,így azt mondta a gyerekorvos hogy egy éves koráig ne is adjak neki joghurt,túró ,meg ilyeneket se.Hát nem könnyű,nem is nagyon változatos ígyí,de ezt a 3 hónapot kibirjuk nélkülük.Sajnos főziben is majdnem mindig ugyanazt eszi,nem sokfélét szeret.
Évi:nálunk is ez látszik,az egész felső inye olyan duzzadt.
Kiscsillag:mikor is mentek a tanácsadóba?Már nem tudom visszakeresni az időpontot
,de tudom hogy írtad.De végül is Bence mászik ugye?
Jajj de mennék én is moziba!!Kiszámoltuk hogy kb.4 éve voltunk utoljára moziba.Sebaj egyszer beindulunk és minden héten megyünk.
Én most annak örülök hogy holnap el tudok menni kozmetikushoz.Ott is nagyon régen voltam.