Sziasztok!
Na,látom,már mindenki teljes körűen felkészült az ajándékokkal...
Nálunk még dilemma van,bár anyuék már túl vannak a gyerekeknek való vásárláson
...
Annyit már tudok, hogy Bulcsú kap egy hörcsögöt (jövő héten lefoglalózom
)))), mert imádja az állatokat és a halakat is mindig meg akarja fogni
!Meg szt vmelyik LEGO összerakható akármijét,azokhoz,amik már megvannak.Így neki tk már meg is lesz az ajándék...
Villőnek kirakó lesz szt,mert olyan gyorsan rakja ki a Bulcsúnak vett 50 db-os pici kirakókat,hogy ihaj...Szt egy 1000 Db-ost veszek neki
!Meg vmi rajzolós dolgot,mert imád színezni...Aztán meglátom,mit találok még...A babák annyira még mindig nem érdeklik...
Apának azért szt egy olyan digitális fényképkeretet fogok keresni,mert szülinapra se, házassági évfordulóra se tudtunk már semmit ajándékozni
.... Szl ennyit megérdemel
.Hogy bmikor láthassa a lurkókat
...
Tonti
ja,nem félek én az anyajegy levételtől,nekem is volt már...csak megint macera időpontot kérni,oda eljutni stb...csak elcsodálkoztam,hogy 2 hónap a szövettan
!..
Szl Rate építész lesz
!Jó,hogy már most vannak ambíciói,szt erősítsétek ebben
.Mert a mai fiatalok többségének tizenévesen sincs elképzelése
.... Egyébként vmi egyszerű házmakettet lehet biztosan kapni,vagy LEGo-hoz haosnló dolgokat,amiből házat lehet...legoból is vannak házak szt
....
A kicsiknek mi lesz az ajándék?
Boni
Szl már te is előrehaladtál
.Felnőtteknél nálunk sincs nagy ajándékozás,persze anyósomék mindig beújítanak vmit (sokszor olyat,amit nem kéne
...
így pár éve kaptunk egy delfines fantasztikus szökőkutat ...egy darabig ki se tettük...)
Gratula a 4 hónahoz
.
otthon leszünk,csak időben szólj
.Apa majd elnézelődik,mi meg megiszunk egy kávét vhol
!
Athiz
Teljesen jól csináltátok,hogy már most bevásároltatok
...
Az a hipp-hopp zebra micsoda?
Megyek,még ezer a dolgom
!
Pusztok!