2000.06.06 18:55
Szerző: Anonymous
Kedves Lányok, Asszonyok, egyre többen bekapcsolódó érdeklődők!
Kriszti, jaj, de jó, hogy te is voltál már úgy, ahogy én, hogy úgymond "produkáltad" a tüneteket!!! Én azt hittem, hogy ez csak az én lököttségem. ( No meg a páromé és anyukámé...)
Most jöttünk haza az Otimális Családterv. Szolg-tól. Nagyon jó, hogy van ilyen, remélem, minél többen felkeresik. Először egy kedves védőnő kikérdezett bennünket, egyrészt a statisztikák végett (iskolai végzettség, életkor, stb., másrészt az alapinfókat írta össze ( családban lévő betegségek, első menszesz, cigi, pia, stb.)aztán ott azonnal, mivel volt néhány kérdésünk bementünk egy genetológushoz. A családunkban elég távol ugyan tőlünk, de van két Down-baba, ezért érdeklődtünk. Az érzésem tényleg az, hogy nem MO-n történt mindez, annyira kedvesen, szakértően (már amit ez nekem jelent) elbeszélgettek velünk! Nagyon érdekes és kellemes élmény volt.
És képzeljétek, mivel nem szedtem gyógyszert a három hónapot sem kell kivárnunk! Már hónaptól hőmérőzök, közben nyaralunk egyet, ha hazajöttünk, visszamegyünk a szolgálathoz, megcsinálnak egy csomó vizsgálatot (Vér, vérnyomás, nőgyógyászati szűrések, spermavizsgálat),aztán szabad a pálya.
Most megyek vacsizni és kicsit kertészkedni!
Üdvözlök mindenkit!
Kata