Sziasztok,
Monika: Az amniocentézishez még kiegészítésképpen, ha jó az AFP, és az ultrahangon is minden rendben van, azt mondják, hogy inkább ne, mert nagyobb a beavatkozás utáni vetélési kockázat, mint annak az esélye, hogy bármi gond van a babával.
Igen, első babánkat várjuk (nagyon
, és miután úgy döntöttem, hogy a Megyeiben fogok szülni, szeretném is kihasználni az ottani lehetőségeket, ha lesz rá mód
Főleg az alternatív szülőszoba előnyeit, különösen a vajúdó-kád szimpatikus
Aztán majd úgyis alakul. Az epidurális érzéstelenítéssel úgy vagyok, hogy előre nem kérem, de ha közben nem bírom, és még van rá lehetőség, lehet, hogy nem fogok habozni
Mindenesetre azt nem akarom előre eldönteni, hogy kérem, megpróbálom nélküle, aztán ha nem megy, nem megy...
Nem Te vagy az első, aki a csecsemősökre panaszkodik, úgyhogy már készülök arra, hogy megvédjem az elképzeléseimet, mert ha tudok, szeretnék majd szoptatni, és istenments, hogy cumit vagy minden áron pótlást adjanak a babának, pont az általad is említett következmények miatt. Mondjuk ezek a dolgok is olyanok, hogy most van vmi elképzelésem, aztán majd alakul...
Remélem,azért összeségében pozitív élményekkel távozok majd. Természetesen szívesen írok majd az ottani tapasztalatokról, nem tudom, hogy szülés után, hogy oldom meg, mert otthon még nincs gépünk, meg netünk, de amikor Internet közelben leszek, jelentkezem, ígérem. Most még kb. egy hónapig tudok ide írogatni sűrűbben, mert márc. végén leteszem a lantot a munkahelyemen, végre
))
Norka: Még nem választottam szülésznőt, mert nem is nagyon ismerem őket. A tágabb rokonságban van egy szülésznő, aki ott dolgozik, őt pont amiatt nem igazán szeretném, mert távoli családtag, és én kényelmetlenül érezném magam, ha bent lenne , de majd kifaggatom, hogy van-e vki, akit ajánl.
Nem tudom, hogy mi ez a nagy beindulás bababörze fronton, de ez csak jó most
Így a hetedik hónapban járva kezd rámtörni a vásárlási láz, most már lassan elkezdjük összeszedni a babaholmikat
Most ennyi, üdvözlet mindenkinek, írjatok: fdm