Sziasztok
gabi
köszönöm szépen. sajnos nem hiszem, hogy feljutunk Pestre így marad a jövőheti 12 hetes uh, áés majd január végén a 16 hetes vérvétel.
Remélem minden rendben lesz Patriknál nem volt semmi gond...bízom a legjobbakban most is.
Krissy
Most nagyjából 2 kilónál tartok, szerintem megint fel fogok szedni egy 20-ast, ilyen az alkatom.
Még semmi sem látszik, szerintem egy darabignem is fog. Patrikkal nagyjából a 18-19.hét körül kezdett látszani (már rég éreztem hogy mocorog, de mások nem láttak rajtam semmit)
Egy fiam van Patrik ő 22 hónapos. Még nem nagyon érti hogy tesója lesz, annyit ért belőle, hogy pelenkázás közben nem szabad rugdosódnia, mert baba van a pocakomba.
A szülésem elékeim szerint így utólag nem volt szörnyű, voltak ugyan koplikációk (nagyára volt tekeredve a köldökzsinór, ezért ki kellett nyomniuk belőlem), de így utólag csak a szép pillanatokra emlékszem. Akkor sem féltem, talán mert elöbb jött egy kicsit és nem volt időm átgondolni az egészet, most sem félek mert olyan messze van még.
Timi
Én már nem nagyon szeretném szoptatni ,de nagyon tud érte könyörögni. Valamennyi tejem van még, most a második születésnapjáig kapott haladékot. Olvastam valahol, hogy a terhesség alatt valamikor megváltozik az anyatej íze és maguktól abbahagyják a szopást, jó lenne ha így lenne.