Sziasztok!
Mi is megvagyunk, csak nagyon összejöttek a dolgok...
Az elmúlt hetekben hol a húgomat, hol anyut, hol pedig a gyerekeimet hordtam orvosokhoz, magánrendelésekre, stb. Valahogy minden megtalált minket. Már minden telefon csörgésre frászt kaptam. Krisztofer úgy járt oviba, hogy egy hetet ment, egy hetet itthon volt. Sok betegséget elkapott, amit egyből át is adott Kittinek. Jelenleg dokinéni javaslatára jó pár hetet itthon töltünk, éegalább amíg lecsengenek ezek a vírusok.
Szóval, most kéne feltöltődnünk, de én lassan mínuszba leszek...
Nagyfiam rég nem volt ennyire hisztis, akaratos, tegnap addig turbózta magát, hogy tényleg ott tartottam, hogy ráöntök egy pohár hideg vizet.
Miután szét idegeskedtem magam, elhatároztam, többet leszek vele kettesben. Ma elmegyünk pár órát csavarogni, Kittit addig anyura bízom.
Persze ez úgy lenne igazságos, ha néha meg a picivel lennék csak, de erre már csak akkor kerül sor ha Krisz majd újra oviba jár. És akkor arról már nem is beszélek, hogy nem ártana a páromra is fordítani némi időt....
Szóval, nem unatkozok, van mit átgondolnom, változtatnom, amikor meg nem ezzel foglalkozom, akkor meg angolra járok, hetente 2x. Most ez jelenti a kikapcsolódást nekem.
Patrisa!
Nagyon sajnálom hogy Vani ilyen rosszul viseli az ovit. Kár hogy nincs neki ott legjobb barátnője, biztos szívesebben menne. Amúgy a kezdeti lelkesedés nálunk is alább hagyott..
Ildikó!
Nagyon csini volt Mirtill!
Látom, jól érezte magát. De jó, hogy ilyen szépen fejlődik. Olyan jó őket hallgatni, ugye? Én imádom, amikor Krisz verset mond. Orrmandula dologhoz nem tudok hozzászólni, de lehet hogy Kittinek is megnézik a jövő héten. Kaka dolgot sajnálom. Krisz is kihagyott 2 napot, de tegnap sikerült neki 3 kis pohár szilvalé után. Azt mondtam neki, gyógyszer helyett van.
Nem sokára lesznek friss gyümölcsök, biztosan jót tesz majd nekik!!
Mindenkinek puszi, Zsu