Sziasztok.
Noémi:
Nekem is van egy kutyám,de ö bent van a lakásban,ő olyan hogy egyfolytába bujik a seggembe,ott van egyfolytába a nyomomban akárhova megyek,mostanában én is sokat ellökdösöm magamtol,de ö annál eröszakosabbban tapad rám,de komolyan kicsit idegesit.Nem tudom mit csináljak vele,kiskorában az ágyban aludt,arrol hálaistennek letudtam szoktatni.
Nekem is kezd megjönni az étvágyam,tegnap este is pizzát rendeltünk,ugy megkivántam,meg még este 10-kor is eszek valamit,evés kényszerem van.
Régen én kecskeméti voltam,és anyukámék ott laknak,2 hetente haza szoktunk járni egy pár orára,most hétvégén is voltunk,és anyu kirakott elém az asztalra kenyeret,amit nem szoktam enni,meg füstölt kolbászt,azt se nagyon eszek,meg savanyukáposztát,meg vajkrémet,na én ezekböl ugy bezabáltam,hogy akkora herpesz van a számon mint egy ágyugolyó.
De hálaistennek még nem hiztam,de ha igy haladok ez nem sokáig lesz igy.
Elakarom ma kezdeni a Rubint Réka terhes tornáját,kiváncsi vagyok még nem probáltam,egyébként elötte mindig tornáztam Rubint Rékára,meg edzettem,kondiba is jártam.Aztán kicsit hiányzik most már a torna,kezdek elpunnyadni,már nehezemre esik az ágybol is felkelni,nem akarom elhagyni magam.
A hidegröl,hát itt is hideg van,ha nálatok is az van
Én már azt várom hogy essen már egy kis ho,de nem nagyon akar.
Remélem meg tudják mondani neked a babád nemét,majd szoritok,ha igen majd ird meg,kiváncsi vagyok rá.
A héten én is megyek a dokimhoz,én is reménykedek benne,hogy lát majd valamit,én kislányra vágyok nagyon.Fiu neveken még nem is gondolkodtam,ami nagyon tetszik nekem a Nadin és a Lara.
Most már elköszönök,vigyázz magadra.
Móni:
hálaistennek tegnap ota nem fáj a fejem,nemtudom miért fájt vagy 3 napig,mondjuk én frontra gondolok leginkább,amugy kicsit vérszegény is vagyok,meg alacsony a vérnyomásom,ugyhogy van mitöl.Fejfájos voltam mindig,kislány koromban volt hogy 1 évig fájt a fejem,na akkor már anyu elvitt az orvoshoz,az elküldött ideggyogyászhoz,az elküldött kivizsgálásokra,nem találtak semmit a fejemben,és azt mondta az idegyogyász,hogy pszihés eredetü a fejfájásom,ugyhogy a gyerekkoromra lehet vissza vezetni,mert apám alkesz volt,és vert minket .Na de nem akarok már ennyit panaszkodni.
Szerintem ha most otthon vagy biztos nem kapod el a betegséget,meg ha eszel vitaminokat,akkor meg föleg nem szerintem.
Én is valamelyik éjszaka felébredtem,és mocorgott a babám,olyan aranyos érzés.Na de emlékszem a fiam már a kilencedik honapban olyanokat rugdalt belém,hogy csak feküdtem oldalt az ágyon és csak fogtam a hasam,azt hittem hogy kirugja az oldalamat,az már nem volt olyan kellemes,nagy baba is volt,én meg nem egy nagy darab csajszi vagyok.3,60-nal született.
Ha gondoljátok leirom a szülésem történetét.
Mostmár tényleg elköszönök,vigyázzatok magatokra.
Sziasztok.