Biobaba
varázslatos lehetett a nagypapád betlehemese! Bekecsbe öltözött gyermek-kisbárányok a solymári karácsonyi pásztorjátékban is részt vetekl tanárképzős koromban, de szerettem
Nagyon megfogott az utcai fa alá elrejtett ajándék gondolata. Mondjuk én idén pont oylan ajándékot terveztem, ami filléres, ám terjedelmes: egy indián tipi, kétméteres tartórudakkal, hát azt sajnos nem tudom titokban elrejteni, lévén mi csak ketten vagyunk, az Angyal ebben az esetben az eszmei támogatást tudja nyújtani csak
Ha viszont nem készülök el vele időben, akkor a babakonyhai edénykék és a baromfiudvarról szóló könyv már landolhatna a Ligetben egy fa alatt, hopp, ezt ki is próbálhatjuk akár
Végül a szüleim kertjében évről évre elültetett karácsonyi fenyők és örökzöldek alsó ágaiból vágott kis csokor lesz faként egy nagy edénybe állítva a pacika ( ahogy kisfiam hívja a karácsonyfát) - mert tavaly óta annyira szeretett kedves lány a pacika, hgoy egy kicsit be kell midnenképp csempésznünk emígyen belőle (a növények alsó ágait minden évben ritkítják egyébként, mert ahogy Biobaba is említi: a fák nőnek, bizony, lépni se lehet már tőlük).
A fenyőfatermesztéssel ugyanúgy vagyok, mint a szójával - van rá ekreslet, de én szeretem a helyén a dolgokat: fenyőfát a hegyekben, szóját Kínában