Szia Tücsökbogár!
Köszi a választ!
Én nem tehetem meg hogy nem mászkálo
Akét kisfiamnak szüksége van rám ,nem tünhetek el sajnos. Az érsebész azt mondta, hogy azzal ugye tiszban vagyok, hogy csak azért nem műt meg mert terhes vagyok, és csak a két kisfiam miat enged haza. Pontosabban megmondtam hogy csak végső esetben vonulok korházba, nem tehetek mást. De sajnost azt tudatta velem ő is és a nőgyógyászom is, hogy ezt a terhességet lehet hogy bármikor meg kell szakítani,ha az lában állapota azt kívánja és a műtő!
Az már biztos hogy lesz műtét csak az nem hogy mikor. A baba szempontjából minden hét ajándék. Eleve a szembetegségem miatt a 38. héten megcsászároztak volna,de most azt mondta az orvos örüljünk a36.
Szóval tisztában vagyunk a veszéllyel, de ez van
Azt hagy kérdezzem meg,neked mit csináltak amíg benn feküdtél a kórházban?
És hány ml.heparint szúrtál egy nap?
És okozott e vérzést?
Mert én két nap egy kicsit véreztem és mindent rendben talált a doki, de azt mondta okozhatta, és még lehet hogy fogja is a heparine.
És ahova szúrtál ott történt e valami a bőröddel?
Mert nekem mikor megszúrom magam semmi gáz, nem fáj ésnem is látszik. Csak víszket
Aztán másnapra mindig bepirosodik a helye és napok míg elmúlik
Bocsi,hogy ennyit írtam,de én igazándiból a babát féltem
Ja!És öröklött?
Mert nekem mind a két nagymamám trombózisos és szinte minden nőtagunk viszérbeteg. Szóval valószínűleg öröklött hajlam. De ennek csak mához egy hétre lesz eredménye
Na! szia!
és köszi!