Sziasztok
Kata
Jó képű fiatal dokid lesz
!!!!
PIC: Áronkát vitték be majdnem 24 órára megfigyelésre
, de ebben nem is lett volna semmi gond, csak annyi, hogy a dokim sem mondta hogy ő küldte oda, + a szülésznő sem mondta meg a tesómnak - ja és a tesómnak 1 pillanatra sem adta oda, hogy megdajkálja, még megmutatni is alig akarta neki, és mivel elég béna voltam a megfigyelőben (csaszi után) a telefonomat is tönkretettem, így még telefonom sem volt, mert akkor legalább tudhattam volna hogy ott van - tesóm megmondta volna - mert fent a csecsemősöktől kikönyörögte, hogy mondjanak valamit a gyerekről, így ő és a család tudta, csak én tudtam meg mikor értementem hogy Áronka hol van,
de szerencsére őt ott csak melegentartották az inkubátorban
Ok: 37. héten született rossz áramlás miatt (Ákos is, csak ő a 38. héten), + 2320g volt (kicsi, 2-3 héttel elmaradt az átlagtól), + mivel nálam odabent valami gyulladásnak indult (ezért ki is takarított a doki) napi 2 adag antibiotikumot kapott napokon keresztül
Princess
mozgás: lustaság fél egészség
súly: nálam ami lement a szülés alatt az itthon 2 hét alatt vissza is jött, és most Áronkám után még + is jött, úgyhogy most ezen a súlyon stagnálok
,
de fogyókúráznék én, de ehhez akaraterő kéne, jó nagy adaggal!
+ Áronkám jó lenne ha már nem cicizne, mert valahol azt olvastam, hogy szoptatás alatt nem szabad fogyókúrázni, mert ilyenkor méreganyagok szabadulnak fel, amik a tejjel átmennek a baba szervezetébe, és ezt nem szabad!!!!!!!!!!!!
és persze le kéne szokni arról is, hogy amit meghagynak azt én megeszem + a saját adagomat is
remélem azért 1x még lefogok fogyni!
Sziasztok
erika