Sziasztok!
Lassan sikerül visszaolvasnom az elmult heteket.
Mni:köszi az infot, már én is gondoltam rá, hogy lejjebb kéne venni a fütést, de a panel megtartja a höt sokáig, vagy ha nem akkor hamar fel lehet füteni, és a fürdéshez meg ez kell sajna.De éjszakára lejjebb veszem, meg általában le is kapcsolják a fütést ,sporplás szempontjábol, de ez csak jobb idökben van.Gyönyörü Lillácska.
Andris: nagyon ari vagy a képeken.És gyönyörüen irsz már ennyi idössen.
JuditK:Gratula Levinek a szobatisztaságért.
Örülök, hogy jol sikerültek a vizsgáid.Remélem Nimo már javuloban van és eszik már rendesen, minden benne marad.
Mezsó:Szörnyü hogy ti is miken mentetek már keresztül, meg még jön a mütét is.Borzaszto.
Birirbon:Örülök, hogy már jol vagytok, most tudtam csak elolvasni mi volt veletek.Micsoda egy szönyü történet a kutyátokrol!
Mzx: Jobbulást a gyerköcöknek.
Pumperka: Remélem jol sikerültek a muffinok.Én szerintem pont elég lenne a csöppöknek.
Mézgombi: Nagyon aranyos Hannus. Mennyi haja van
Petramama:Gratula a testvéred kisbabájához.Remélem már jobban vagy.
Panny: egyetértek veled én is. De még gondolkodom én is, mert mi a hitel miatt vagyunk gázban már megint küldték a papirt a bankbol. Hogy kamatot emelnek a jövö hónaptol.Már a mostani is 54000 be került, hát ha igy folytatodik, mehetünk a híd alá. Nem fogjuk tudni kifizetni.
Ajándék:Az ár szerintem is megfelelö, csak azt irjátok meg, hogy mindenki vegye meg, vagy egy vki veszi meg az összeset?Mert mi van ha vki nem tud majd elmenni és akkor otthon marad az ajándék.Most csak egy szimpla betegségre gondoltam.Ami bárkivel, elöfordulhat.Í
A nagy torta jo ötlet, és én majd saláta helyett, mert azt sokan irták, hogy lesz én sütök vmi sütit, vagy sajtos pogit, krumplis pogit, abban nagyon jo vagyok, de süthetek édeset is, várom a véleményeteket.
Na amig átugrik a köv oldalra, mást is irok gyönyörüek a fotok amiket karácsonykor készitettetek. Mindenki nagyon édi.
Máté az elmult két napban kétszer kelt fel enni ami nagyon meglepö, de visszaaludt az ágyába evés után.Nem tudom mi van vele, arra gyanakszom, hogy növési ugrásban van és esetleg a hátso fogai készülödnek kijönni, mert elöl már 8 foga van, és ugy harap vele, hogy sikitok mikor megharapja az ujjam
Lusie:Remélem jobban van már Petike.
Pété:Sok boldogságot.
Nebula: Köszi az infot, megyek is hétvégén a lidlibe, mert a spárban nem kaptam zabpelyhet.majd ott veszek.
Judit18:Nagyon ügyes Eszter.
Nos sikerült visszaolvasnom és befeeztem .Hát én is abban lennék, hogy ha tudtok egy olcsobb helyet akkor lehet, ugy kéne megoldani ,hogy kajcsit és innivalot másnem mindenki visz, bár az is igaz igy sem jön ki olcsobban.Bár én most csak okoskodom, nyugodtan hurrogjatok le, de ha mindenki visz két liter vmilyen üditöt, és ugye lesz Sali meg sütit is sokan irták, hogy hoznak, akkor szerintem igy kevesebbe kerülne.Piát ugye mindenki ellenzi, igy az nem kerül pénzbe.Persze tudom nem mindenkinek lesz ideje sütni, elötte, de ha már a 70 föböl csak 20 vinnének vmit szerintem az is elég sok lenne.Ha lesz sós és édes süti akkor a nagyobb gyerekeknek már élmény lesz szerintem a svéd asztalos megoldás.na ez csak egy ötlet. teszek én is pár képet.
Ezt kaptam karácsonyra a keresztanyukáméktol.Nagyon tetszik csak még nem tudtam rájönni hogy is kell menni vele.
Itt megkostolom a frissen mosott ruhát
Itt megmászom a nagyit ,egy kanállal a számban
A karácsonyfa nagyon tetszik, szivesen megrángatnám, de anya nem engedi
Sapkát tettek a fejemre
Jó éjt mindenkinek.