Livus
mi is vettünk ma törlőkendőt, egyelőre kicsit érdes, de ez a mosástól majd megváltozik, gondolom. Köszi!
Hát nekünk az Alverde új szappanjai elviselhetetlen szagúak
Pedig a körömvirágosat és az olivásat mi is úgy szerettük. A tulasinak (ejtsd: tulszí - India szent bazsalikomja) viszont emlékeim szerint finom a citromos szappanja - mást nem próbáltam tőlük. Én maradok msot már az illattalan kézmosásnál.
Viszont feltétlenül reklámozni szeretném a teafaoljat, mint koszmóeltüntető csodaszert! EGy bach-cseppes üvegcsét megtöltöttem olivaolajjal, cseppentettem hozzá 8-10 cseppnyi dm-es teafaoljat és a koszmós területre közvetlenül rácsöppentettem a felrázott keveréket. Beledörzsöltem és másnap lemostam. Volt-nicns a három éves koszmó. Igaz, eddig se zavart, hogy van, de ha nincs, az még jobb
És akkor még egy csodás természetajándéka:
a
sheavaj . amely egy növényi olaj tulajdonképpen, sűrű és mindenféle bőrproblémákra jó, például az én elképesztően száraz bőrömön is segít, az érdes sarkamat bekenem fürdés után, rá egy zoknit és reggelre mint a baba popsija, olyan lesz a lábam! No meg ezt használjuk popsikenőcsként (mármint nem nálunk, egy ksibabánál, nekünk már egy ideje nem kell efféle) és ajakírként is. Tökéletes. az illata is finom. Nagyon lelkes vagyok, bár a lanolinért is odavagyok, ez még jobb, nem ragacsos. Fürdővízbe egy kávéskanálnyit beleteszek, a gyermek úgy jő ki a jádból, hgoy az egész testén eloszlik a finom kenőcs és nem száraz már a bőre végre.
Kedves hallgatóink! Kis esti reklámblokkunkat halloták