Sziasztok, itt vagyok!
Hét közben sajnos, nem mindig érek rá, meg sokszor fáradt is vagyok gép elé ülni.
Zsu, nagyon köszi az üveglap méreteket, sokat segít, hogy tudom a méretét, most már tudok hozzá mintát tervezni. A postámat még nem néztem meg, de rögtön odamegyek.
A skálába én is benéztem de nem dobtam el az agyam a választékból. Bencus méretében csak 1 féle kiscipő volt akciósan, de az pont nem tetszett. Szandált találtam volna, de az meg nem volt akciós, különben is, még ráér.
Néha én is beleugrom olyan kihagyhatatlan vásárlásba, úgyhogy nem vagy egyedül
Táti, nem vagyok én titkosügynök, csak valamiért nem igazán szeretem kiadni magam, nem akarom, hogy beazonosítható legyek. Kihasználom az internet előnyét, a névtelenséget. Lehet, hogy ez hülyeség, nem tudom. De ha nagyon fúrja az oldaladat, esetleg elárulhatom neked is. Semmi extra, csak éppen most kerültem oda, és nem érzem, hogy biztos a helyem, egy kicsit babona is, hogy nem akarom világgá "írni".
Üvegfestékek: Én is kezdtem matricással, és most, hogy van összehasonlítási alapom, hidd el, hogy rendes festékkel sokkal szebben lehet festeni, a matricás sokkal egyenetlenebb. Ha elkezded, akkor vizes bázisút vegyél, azt könnyebb kezelni, és ha ráéreztél, akkor vehetsz oldószerest, az tartósabb, és átlátszóbbak a színei, szebbek.
Jó, neked, Zsu, hogy elnézik, ha esetleg táppénzre mégy, bár ne legyen rá szükség, de sajnos elkerülhetetlen. Az én Bencusom beteg volt a héten, apájával volt itthon, én meg dolgoztam. Úgy vettek fel, tudod, a szokásos, hogy ha lehet, ne essek ki a létszámból a gyerek betegsége miatt. Vállaltam, szerencsére meg tudjuk oldani. Most még, mert a párom épp munkát keres. De hogy mi lesz később, azt nem tudom.
Bencus nem hiányolt, jól elvolt az apjával. Még jövő héten is marad, sajnos, nem múlt el teljesen a köhögése.