Sziasztok Lányok!
Elég nehezemre esik megírni ezt a levelet, de már hetek (hónapok) óta érzem, h. a lelki békémért meg kell tennem, törölni fogom a regisztrációmat.
Ezt a kis rövid levelet azért írom meg, h. tudjátok SENKIVEL sincsen bajom, mindenkit tiszta szívből megkedveltem, pár "sorstársamat"-így ismeretlenül is- megszerettem. De már egyáltalán nem érzem jól magam, annak ellenére, h. pozitív a hozzáállásom, de már nem tudom pozitívan látni a dolgokat.
Már nagyon nincs olyan akivel megbeszélném a dolgaimat (hogy miért is nem sikerül a baba) és igazából már nem is akarom...belefáradtam.
A regisztrációmat azért törlöm, mert így könnyebb lesz megválnom attól a szokásomtól, h. minden reggel felnézzek a babanetre, vagyis Tirátok. Így úgyhiszem könnyebb az elszakadás.
Tisztáznom kell magamban a dolgokat, sokmindent el kell határoznom, és azért ígérem, hogyha velünk is megtörténik a CSODA megírom, egy új névvel, egy új Élettel.
Sok-sok puszi Nektek, és friss kismamiknak nagy-nagy ölelések!!!
Nórikám, Neked külön is köszönöm a sok szeretetet, kedvességet, és MINDENT!!! /e-mailben várom a képeket, beszámolót, mindent
/
Nem is akarom túldramatizálni a helyzetet, higgyétek el, jól vagyok, és aki a Legfontosabb, az mellettem van, és ez számít, nem igaz?
:...természetesen Férjecskére gondoltam...