Kedves Mindannyian!
Koszi a kedves fogadtatast! En mar eleg regota olvasgatom a Babanetet, de irni soha nem mertem, de aztan irtam, es most szinte minden este a neten logok. A parom varhat a sorara
Azt hiszem, itt az ido, en is bemutatkozom:
Bolega Juditnak hivnak, mint mar irtam, a kisfiam Andras 4 es fel honapos. Szomolyan lakunk (B-A-Z megye, Emese! Bogacs a szomszed falu...), harom eve vettunk egy regi lepukkant paraszthazat es felujitottuk. En egyebkent Pest megyei vagyok, a ferjem meg Szolnok megyei, szoval e videken semmi rokon nics, igy kicsit nehez.
Informatikai cegeknel voltam fordito es tolmacs, a magyar munkaugyi helyzetet ismerve "termeszetesen" budapesti cegeknel, minden nap vonatoztam Mezokovesd-Bp es vissza. De jott Moki, es pa-pa vonatozas. Nem is tervezem, hogy valaha visszamegyek dolgozni, mert itt Borsodban meg gyerek nelkul sem kapsz konnyen allast, hat meg gyerekkel. Nekem mar tenyleg volt olyan, hogy amikor vonakodtam valaszolni arra a bizonyos kerdesre, megkerdeztek "Na lesz gyerek, vagy nem, mert akkor ezt most nem irjuk ala".
Szoval jojjenek csak sorra a babak!!! Sajna csaszarral szultem, igy allitolag harom a max. babaszam.
Szerintetek melyik topicba irjam meg a kerdesemet a miskolci Semmelweis korhazzal kapcsolatban? Nagyon-nagyon fontos lenne! Koszi
(koszi Emese, probalom hasznalni a mosolygot, remelem sikerul is)
Pusszancs:
Jutka