Sziasztok lányok!
Bocsi,hogy elmaradtam az írással,de adódott egy kis problémám.
Nem szeretnék erről beszélni,lényeg az,hogy a párommal történt valami,aminek nem kellett volna megtörténie!És lehet,hogy még nagy baj is lesz belőlle.Ti elképzelhetőnek tartjátok,hogy a babák megérzik,ha történik valami rossz valakivel,aki közel áll hozzá?Na mindegy.Visszatért a reggeli és az esti rosszulléteim.A franc enné meg!
Móni,én is szoktam érezni,hogy mikor milyével intéz el a kicsi.
Tényleg fantasztikus érzés,bár amikor a hólyagomat rúgja az már nem annyira!
Mostanában már egyre többet mozog és én is azt vallom,hogy inkább izgága legyen.Az a legjobb,amikor végighúzza a kis lábát vagy a kisfejét az oldalamon. Hétfőn megyek a védőnőhöz,kiváncsi leszek mit fog mondani és,hogy híztam-e valamennyit.Bár én úgy érzem,hogy igen.Főleg fenékre.
Kriszti,jobban vagy már?Nekem is fájt a hasam valamelyik nap és szurkált is a jobb oldalamon.Szóval eljutottál te is már odaáig,hogy látod ahogy rúgdos.Ugye milyen jó?
Az én kölköm nagy zsivány,mert ahogy az apukája teszi oda a kezét egyből befejezi.A kis huncut!
De azért szokta ő is érezni.Kérdésedre válaszolva,igen Szolnokon is vannak üzletek és inkább ott fogok vásárolni.A neten csak azért nézegetek,hogy tájékózódjam.Ugyanis megvallom őszintén,dunsztom sincs,hogy mit kell majd vennem.De már körvonalazódik!
Most elköszönök vigyázzatok lányok magatokra.
Puszi nektek éés a pocaklakóknak.