Sziasztok!
Örülök, hogy gyarapodunk folyamatosan.
Pipal!
Hello!
Enis!
Ádám már 8 hetes kora óta álomszuszék. Először azt kezdte csinálni, hogy este 10től aludt délelőtt fél10ig.
Erről leszoktattam és mindig keltettem/keltem 8-fél9 felé, mert volt, hogy csak 4x evett egy nap.
Szerintem nem éhes, mert ha éhes lenne szerintem csak felébredne, nem?
Stella!
Nekem mivel Ádám ilyen sokat alszik, és van hogy 12 órán át nem szoptatok, már meg is jött.
De inkább aludjon, a fogamzásgátlásról gondoskodom én!
Anikó, Poppy!
Sziasztok!
Boniko!
Láttam egy másik topikban, hogy II.sz. Női klinikásak vagytok! Mi is!
Rólunk:
A hétvégén volt Ádám keresztelője, jól elfáradtunk, de jól sikerült. Ádám annyira figyelte a lelkészt, hogy folyott a nyála végig a kezemen, ahogy tartottam.
Hétfőn kemény napunk volt, mert a hétvége és a nagyszülők megtették hatásukat, Ádám egész nap kézben akart lenni. Így rengeteget sírt, mert velem nem lehet kézben, mivel akkor egyszer csak a fejemre szakad a háztartás. Arra szoktattam, hogy délelőtt elvan a kiságyban/járókában mikötózben én csinálom a dolgom és a délutánokon az övé vagyok, de most követelte a délelőttöt is. Szerencsére kedden már nem volt gond, tudta, mi a kettőnk kis rendszere.
Holnap oltás, ráadásul mi kettesével kapjuk őket, mert a kötelezőkkel együtt kapjuk a Prevenarokat is. Remélem, nem fog belázasodni Kismanó.
Egyébként folymatosan rágja az ujjait Ádám, lehet ez már a foga? nem túl korai még???? Hagyjam neki?
Eszter