Szia Marti,
en is bevetem a TV-t sajnos egyre tobbszor, pedig nagyon TV ellenes voltam regebben, igaz csak az utobbi idoben kezdi megszeretni. Allva nezi termeszetesen, le nem ullne kozben, max ot perc egy huzamban, aztan rohangalas, de igy pl. most tudok irni, mert egyebkent itt lenne az asztal tetejen es nyomkodna mindent
.
Nalunk a helyzetet neheziti, hogy a hatodikon lakunk, tehat kinti jatekra lehetoseg a jatszoteren kivul nincs, csak sajnos az meg allandoan tele van. A legnagyobb gondom epp itt van, en nagyon szeretnem kivinni minel tobbet, mert imad ott lenni, ki is megyunk, aztan az egesz utunk hisztivel telik el, mert eloszor is nem hajlando jonni, nem fogja a kezem, babakocsiba ordit, igy meg is tesszuk a tiz perces utat egy ora alatt, aztan a jatszoteren oda akar menni ahol a tizevesek mint egy orult rohangalnak a legmagasabb, egyaltalan nem neki valo maszokan. Persze en hulye felengedem, hogy hatha hallgat a szep szora es nem rohan veluk, mert nagyon felek, hogy leesik (kb ket-harom m magas es tele van "ajtokkal", ahol siman veletlenul le tud esni, ha nem figyel, pulsz a nagyobbakat nem erdekli hogy ott van). Epp mult heten lent rohangalt egyik maszokarol a masikra, es elutotte egy hateves biciklis, termeszetesen szep sebeket kapott a fejere es a labara, de egyszeruen nem tudtam megallitani olyan hirtelen rohant el, pedig ott alltam mellette....
A masik remalom szamomra, amikor valaki mas hazaba megyunk, ott folyamatosan figyelni kell, hogy ne tegyen tonkre semmit, ne torjon szet semmit, mert ugye neki mindent meg kell vizsgalni, csakhat az hogy nem szabad, ne nyulj hozza nem mukodik, hatalmas hiszti mindenert. Szoval eleg kellemetlen menni vele barhova, szegenykem itthon meg unatkozik.
En nem tudom, most mit tennek meg egy kistestverrel mellette, szerettem volna, de most egyenlore varok, mig legalabb beszel es szobatiszta lesz, azt hiszem ez most nagyon nem lenne jo egyenlore. Neked, hogy megy a kicsivel mellette? A nagyobb megy bolcsibe? Te hogy kezeled a masok "rosszallo" tekintetet mikor az utcan megy a hiszti a semmiert? Enegem iszonyatosan tudnak idegesiteni okoskodo emberek, hulye tanacsokkal az utcan.
szia
E.