Sziasztok!
Voltam pénteken UH-n. Nagyon úgy tűnik, hogy a keddi 18 mm-es tüsző megrepedt, és elkezdte a petesejtecske a vándorútját.
Némi szabad hasűri folyadék is erre utal. A méhnyálkahártya még mindig jó. Bár a Dokim szerintem mást mért, mint amennyit az asszisztensnő a papírra írt. De nem ezen múlik. Most nagy az öröm. A Dokim is rácsodálkozott, hogy tul.képpen fél adag Closti (napi 1-et szedtem 5 napig) ilyen jó hatással volt rám. Szerinte minden esély megvan a sikerrel, bár 1000 más dolognak is stimmelnie kell persze.
Virág, Te kérdezted, hogy néz-e tüszőrepi után UH-val a Dokim. Nos, engem igen. Majd a várható (de nem várt)mensi előtt néhány nappal megyek ismét UH-ra. Akkor megnézi a méhnyálkahártyát. Ha kellőképpen vastagodik, akkor 1-2 napos vérzéskimaradáskor "elkezdünk gyanakodni" (alias Vera-Dokija), és máris kapom a progipótlást. Akkor már, ha nincs terhesség nem nyújtja ki a ciklust, ha pedig van terhesség, még időben kapom. Most nagy kő esett le a szívemről. Borzasztóan féltem attól, hogy nem lesz elég a progi a tehesség fennmaradásához. Bár bevallom, most sem 100%-os a nyugodtságom. Így van ez...
Terika, jobbulást a kisfiadnak. Ne aggódj, menni fog a kistestvér is. Closti-val vagy anélkül, de úgyis sikerülni fog.
Zita, furcsa, hogy a két Doki teljesen mást mond. Mondjuk nálam úgy szokott kezdődni a pecsételés, hogy rendesen akkor, amikor meg kellene jönnie. Mostanában - lekopogom gyorsan kopp-kopp-kopp - 28 napra (kivéve a legutolsót, mert az csak 24 napos volt, de abban a ciklusban kismedencei gyulladással, egyéb nyavalyákkal kezeltek, szedtem egy csomó gyógyszert). Első két nap gyengébb, és utána erősödik fel a vérzés. Talán ez az oka annak, hogy nálam már ez is mensinek számít. A lényeg, hogy a saját Dokinkra hallgassunk. Ő ismer bennünket.
Békáné, ugye, hogy vannak hőhullámok!? Amikor mondtam a Dokimnak, szinte kinevetett (pedig minden hülyeségemet komolyan veszi). Nem tudod mivel jobb a Serophene, mint a Closti? Azon kívül, hogy drágább, és külföldi cég gyártja.
Dodo, szerintem minden előfordulhat, ha beavatkoznak a természet menetébe. Lehet, hogy hirtelen meglökte a Closti a hipofízisedet, és ez volt rád olyan hatással. Remélem, már jobban vagy!
Kellemes hétvégét Nektek!
Üdv.: Vera