Na császtok!
Elég ám ubult dicsérni, dagianyu az dagianyu, majd ha egyszer úgy néz ki, mint Jim, akkor méltán várja az ő dicsérteit is!!!!!
Playgirl, király vagy, vazze!!!!!!!!! Nem semmi!!!!!! Igy aztán már lehet első szülinapot ünnepelni és méltán büszkének lenni magadra!!!!!!
Metet szedem bőszen, de nálam nem sok hatása van...mellette elkezdtem újra a turbodieta-t inni, úgyhogy jelentem, március 2 óta csak a turmixot iszom..... változatos, az biztos....van vaniliás, csokis és epres.....a vaniliás ihatatlan, van valami tök keserű mellékíze....de megoldottam, a kutya is el van hízva nálunk, úgyhogy bevezettem, hogy szerencsétlen két naponta csak az én diétaporomat kapja
Hihi, én bátran bevállalom, hogy olvasom a hot-ot
hiába, no, entellektüeleknek is kell a kikapcsolódás, nem lehet mindig csak hvg-t és filozófusokat olvasgatni
A Müller Attis a holdvilágfejű barátnőjével ott figyel a WC-ben (ott lehet nyugiban olvasgatni), az valami elborzasztó!!!!!! Egy ilyen jó pasi hogy vetemedhet ilyen nőre......brrrrrrrrrrrrr..........fjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj..............csalódtam, kiábrándultam, miegymás.............fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjj!!!!!!
Linocs, úgy alakult a rengeteg torta, hogy először idehaza ünnepeltünk a párom nagyobbik gyerekének is márc. 12-én van a szülinapja (méghogy egy pasi bármikor lehet termékeny....a párom bizonyítottan az elmúlt 19 évben csak májusban gyártott gyereket!!!és csak fiút, de ez nem meglepő). Tényleg, mi is lenne, ha Ubul lányként lenne már most 19 kilo
.....kicsit anyjára ütne......Na, szóval először idehaza ünneplés, őszintén a tököm tele volt vele.....én mentem minden után és a gyerekek annyit nem bírtak mondani az Andrisnak, hogy B.Sz., ami lehetne akár boldog szülinapot is.....no comment......
Aztán másnap mentünk anyukámhoz, aki nem tudta eldönteni, hogy vaníliás vagy túrós tortát csináljon....igy inkább mindkettőt.....majd megjelent a nagybátyám, hogy ő sem akart torta nélkül jönni......Igy nekem már nem is jutott lehetőség sütni, most csináljam meg az ünnepre az ötödik tojtát????
XX1, köszi a dicséretet!!!!!!!
Irok majd még, csak már menni kéne......bahhhhhhh.....nekem hiányoztok odaátról