Sziasztok!
Na ha kettő már van akkor csak idefér még a Diósgyőri Kórház is.
15 hónapja szültem ott, az akkori állapotot írnám le
Szülőszoba oké volt, emlékeim szerint két szülőszoba van, az egyikbe 2-3 ágy volt, függönnyel elválasztva, a másik egyszemélyes. Szóval lehetőleg akkor szülni amikor más nem, vagy ha mégis sokan akarnak szülni, akkor elsőnek lenni és lefoglalni
Az egyágyasban kád, bordásfal és biztos még egyéb is, valami szuperjó ággyal, nem igazán az izgatott
Szülésznőkből kb 2-3-at láttam, ismertem, azok kedvesek aranyosak és fiatalok voltak, ami nem jelenti, hogy nem értenek hozzá
Az enyém például nagyon jól együtt tudott dolgozni a választott orvosommal, látszott hogy összeszokott csapat. Nem volt kötelező rögtön elfoglalni a helyed, mert lehet sétálgatni, igaz már a szülős részen belüli folyosón. Papás szülésnek indult, infulenza járvány alatt, de a párom aláírt egy papírt így bejöhetett a szülőszobába. Vajúdás alatt nem sokat zargattak, de ha valamire szükség volt, akkor ott termettek rögtön.
A sima szülés utáni részt nem tudom (azt a két órát), mert császáros voltam, de 16-kor született Dorka és 16.30-kor már mellettem volt és szopizott egy kicsit és a kötelező 24 óra alatt is kihozták ha kértem. Az őrző szoba szemben van a nővérszobával, akiknek bármikor szólhattál. A nővérek egy kivétellel, nagyon rendesek voltak, próbáltak segíteni mindenben. A csecsemősöknél 2-re emlékszem, aki nagyon rendes volt, csak egy nem nyerte el tetszésemet a bent töltött idő alatt. Ha kérte őket az ember akkor segítettek, csak szólni kellett. Babuci egész nap veled lehet, csak reggel viszik el fürdetni, mérni. Ha igényled leadhatod a babát és bármikor el is hozhatod.
Szobák háromágyasak voltak, zuhanyzóval, wcvel, és pelenkázóval felszerelve. Valszeg nemrégen volt felújítva az egész részleg.
Orvosok: nem volt semmi probléma velük, a többség EDA párti, bár tudok olyat aki nem. Emlékeim szerint a többségnek vizsgája is van róla, így akár a saját orvosod kötheti be neked az edát, ha igényled.
Ha valami nem tiszta, nem érthető... akkor kérdezz bátran, a Miskolc topicban vagyok megtalálható, néha-néha
Pá, Marika