Szijasztok!
Katica! Amikor álmodom, akkor én sem szoktam látni, hogy milyen az arcocskája. Érdekes...
Ha megvan, hogy hány grammos a babád, majd ird, meg. Pénteken hány hetes is leszel pontosan? Nekem a 37.héten lesz UH, már én is nagyon várom. A könyvek azt irják, hogy most a 35.héten 2550g lehet a picur.
Képzeld nekem tegnap elkezdett viszketni a hasam,ez azért volt furi, mert még sosem viszketett és minden este krémezem. Na gondoltam, akkor most gyorsan elö a centivel. És legnagyobb meglepetésemre egy nap alatt 3cm-rel lett nagyobb a pocak kerületem. Nagyon meglepödtem!
A hasam bizony szokott nekem is közlekedési problémákat okozni, föleg a hütö kinyitásakor, sajnos szinte minden alkalommal beleütközik az ajtó:-))) A szekrényajtókat és az ajtókat már nem is emlitem :-))))))
És nálad?
Melyik napra is vagy kiirva?
Andrea! jaj de örülök, hogy minden rendben és már otthon vagytok! Az üzenetközvetitést nagyon szivesen, máskor is :-)))))))
A részleteket szerintem mindenki nagyon várja, ha lesz idöd ird le feltétlen!
Cili! Nahát itt a következö jó hir! Gratulálok a kisfiadhoz! Nagyon ügyi lehet David, ha ilyen jól szopizik és tiszta öröm, hogy minden rendben van, sok a tejecske is. Ilyen gyorsan lement a hasad?
A részleteket nagyon várjuk!
Cory! Te meg még otthon vagy? Legkésöbb a jövö héten te is túlleszel rajta, az biztos.
Moni! A lényeg, hogy nem kell tápszer a babának, igaz igy macerásabb, dehát legalább csak tejet kap.
Katus! nem is repülnek a hetek
Szijasztok, Lara