Szia!
Sajnálom a 10 000 lopást,szörnyű lehetett, nekem egyszer egy éjszakai buszon vágták szét a budmil oldaltáskámat s csak azért nem tudott semmit kivenni belöle az illetö mert véletlen megfogta a kezem a táskában...mert én meg fogtam benne a mobilom...
De arra emlékszem,h abba a kerületbe nem akarta többet menni se éjszakai busszal és egyáltalán,simán és valós hányingerem volt az egész dologtól,
Anno mikor kamaszként itt dolgoztam diákmunkát a mekiben, emlékszem, bejött a vezetö és mondta,h holnap meccs lesz, ha bejön egy csapat szurkoló, és balhézik nem szabad beszólni,visszaszólni, ha kérik a sapkánkat ami rajtunk van vagy hasonló, oda kell adni,stb.
Na én másnap nem mentem
A mostani párom is jár néha meccsre , Fanni meg én is voltunk vele egy edzömeccsen, Fanni kivülröl fújja a csapat dalát de nagyobb meccsre nem mennék ki habár az jó dolog,h a csapat kerületében lakunk
hamar haza lehet érni
De ha nagy meccs van ide hallatszik simán az ének meg az éljenzés és a lámpák fénye is látszik.
Mostanában amúgy több rendör van kint meccsen mint szurkoló, totál elválasztva még a parkoló is külön van, itt mostanában nem volt balhés meccs.
Fanni fél éve jár ovis tornára, 2.5 évesen bevették a csoportba mert csinált mindent úgy,ahogy az ovisok, Ő a legkisebb, az újpest tv-ben is voltak, dicsérik nagyon, ez már olyan foglalkozás ahol 45 percet vannak bent a szülő meg kint.
Ezen kivül úszni járnak apával de Veresegyházra, ez se már babauszi hanem oktatás előkészitő 3 évtől.
Ringató kimaradt az életünkből habár nagyon zenés csapat vagyunk, Fanninak is zenei sulit nézegetünk, idéntöl már ott is van előkészitő,majd oda jár, de tesóval (még csak tervtesó) majd szerintem megyek Ringatóra.
Fannival táncházba járunk de az meg a XV.kerben van amit ismerünk.
Érdemes az Újpesti Közösségi Házban körülnézni,sok babás-gyerekes foglalkozás van, babauszi nem tudom hol van erre, de az új uszodát már várjuk, biztosan lesz ott is.
Jól látom,h 4 év van a gyerekek között kb. ?
Nálunk is annyi a terv nagyjából, páromék között is 4 év van.
Lehet,h megint megyünk Szegedre majd, apa ott vett maketthez dolgokat (Fannival együtt vonatfüggők,azaz apa Fanni miatt lett újra az) akkor városnézünk,mert az múltkor kimaradt.
Nekem Szeged mindig olyan misztikus hely volt, mert egy régi kedvenc műsorvezetöm és késöbb ismerösömnek a fia ott lakik és emiatt olyan volt valahogy, mina ismerném a várost,pedig nem.
Nah,regényt irtam