Sziasztok!
Panni bíztatására, meg már nem is bírok túlzottan magammal
, bejelentkeznék itt is.
Még egy ideig halogattam az előrukkolást, de már nem tudtam magamban tartani és olyan jó egy topik kezdetétől részt venni. Ha jól látom, talán még sikerül az első oldalon maradnom a hsz-ommal.
Azt meg nem hagyhatom ki!
Szóval 28-án éjjel teszteltem először egy halvány pozitívat, még várni akartam, hogy erősödjön. A mait már feltehetőnek találtam.
Íme:
Pannival már a 2008 márciusiban együtt voltunk, akkor is majdnem egyszerre szültünk, most is egyszerre leszünk kiírva.
És van még ismerős név a 2010-ben tesót szeretnénk topikból is.
Bár ott is elég új vagyok.
Mint a vonalzón látszik, van egy 15 hónapos kislányunk, a hihetetlenül eleven és huncut Luca.
2 év korkülönbséggel szerettünk volna kistesót, hát pár nap különbséggel pont össze is jött. Valószínűleg pár nap híján lesz 2 év különbség köztük. Lucával júni 6-án volt az utolsó mensi, most júni 1.
Szóval nagyon hasonló.
Most még nem fogok tudni mindenkire reagálni, ne haragudjatok! Nem is tudtam mindent rendesen átolvasni, de néhány dologra felfigyeltem.
Pl. a tünetek megléte, hiánya. Nálam SEMMI tünet nincs a menzeszkimaradáson és a 2 csíkon kívül. Még a legkisebb mellfeszülés sem. Esetleg hőhullámok, de az a melegnek is betudható.
Vagy láttam, hogy Márti sztsztmiklósi? Mi is!
Honey is valahova ide való, ha ajánlotta a popsitörlőt?
Panni! Miért gondoltad úgy az első fiú után, hogy elég 1? Mert Luca mellett egy ideig én is nehezen tudtam tesóra gondolni. Pedig mindenképp akartunk tesót. De Luca egy igazi kis hurrikán. Egy veszedelem!
Nem könnyű vele.
De imádni való kis boszorka! A szüleim nem is nagyon tudták eddig 1-2 óránál tovább vállalni, mert nem győzik szusszal...
Szóval Kriemhild aggodalmai nálam is bőven megvannak. De annyira nem törődtünk vele.
Ráadásul 1 évvel kisebb Luca. De csak fogunk valahogy boldogulni. (Mások sokkal több gyerekkel is boldogulnak.
De hogy hogy?
) Megvannak a kis korkülönbség előnyei is.
Nem semmi, hogy milyen fiatalon, mennyi nagycsaládos, sokadik gyermeket váró anyuka van itt! Ez igen!!!
Az új dokim a Kútvölgyiben van, de nem tudom, hogy mi lesz ott az átalakítások miatt... Majd, beszélek vele. Még semmit nem tudok, hogy végül ott szülhetek-e vagy sem? Lucát is ott szültem, de másik dokinál. Váltottam.
Ki mikor megy dokihoz, UH-ra? Én most úgy gondoltam, azt sem sietem el.
Majd ráér 7-8 hetesen. Még a családnak sem szóltam. Lucával ezt már hamarabb tudták. Szóval most nem vagyok annyira rohanós.
Na, asszem elsőre ennyi is sok volt belőlem. Remélem, túltengésem ellenére is szívesen fogadtok.
Gratula mindenkinek a + tesztekhez! Legyen mindenkinek problémamentes babásodása!
Sára