SZijasztok!
Beja! Nekem úgy tünik, hogy most a vége telik a leggyorsabban, mert mostmár van mit csinálni, meg az ember tudja, hogy mostmár tényleg pár nap/hét és vége. CTG-re a betöltött 36.héttöl kell járni és minden héten eccer. Ez egy fél órás vizsgálat, végig csak ülni kell.
Te is jó paramétereket rendeltél! Hátha bejön! Végülis két dolog fordulhat elö, vagy bejön vagy nem.
Mamacica! Köszi a drukkolást, persze én is szoritok nektek! Hogy milyen érzéseim vannak igy a finisben?
Hát elég furik. Elöször is, hogy akkor most ott a hasamban nekem tényleg van egy baba? És oda befér egy újszülött méretü baba? És hogy szülés után már nem lesz hasam, meg nem fog benne mocorogni, csuklani senki? Pedig már lassan kezdtem úgy mexokni az egészet. Szóval már elöre félek, hogy milyen rossz lesz megint csúnya lapos, bordás hassal élni(álmodozom:-)). Meg azon szoktam gondolkodni, hogy mi lesz majd eztán, mert már nemcsak ketten leszünk a férjemmel, és kicsit olyan érzésem van, mintha most csinálnék egy-két dolgot utoljára. Pl.minden nap kimozdulok itthonról, mert késöbb úgyis itt leszek egész nap a lakásban.(legalábbis az elején, kb. egy hónapig) vagy próbálunk a férjemmel minden nap elmenni étterembe, moziba, mert utána ugyis külön szervezést fog igényelni, hogy kettesben elmenjünk. Próbálok minden nap 10-ig aludni
, mert késöbb ugyis 6-7-kor felkelhetek...stb. Szóval kicsit világvége hangulat van, na de nem ennyire tragikus a dolog, mert persze már alig várjuk, hogy elinduljon a szülés, és találkozhassunk a kislányunkkal, dehát a vége felé szerintem normális, hogy valaki ilyeneken gondolkodik. Legalábbis remélem
A szüléstöl meg nemtom mijé, de egyáltalán nem félek, söt, inkább egy nagy-nagy kiváncsiság van bennem, hogy milyen lehet, és hogy tényleg annyira fájni fog-e. Én úgy terveztem, hogy nem fog fájni
és 2-3 óra alatt lezajlik
(szülés után majd elmesélem, hogy bejött-e:-)
Ja meg azt már ezerszer végig gondoltam, hogy milyen lesz, mikor elöször a kezembe adják a kisbabánkat. Biztos olyan érzés lesz, amire nem lehet elöre felkészülni, mert elképzelhetetlen.
Szóval ilyeneken gondolkodom mostanában.
Judó! Tökéletes lenne az okt.7.-e, akkor meg is beszéltük! :-)))) Ha megyek Gödöllöre szólok, de nem a napokban lesz :-))))))))))
Katáéknál, ha lezajlik a költözködés, majd biztos többször fog irni.
Manka2! Én nem láttam %-okat a CTG-s papiron. Vagy azt kell nézni? Juuuj. Lehet, hogy volt, csak nem néztem? Hétfön megyek, és megnézem.
A méhtevékenység vonal az ugyan nem volt totál egyenes, de kiugrások nem voltak rajta, csak egy picit hullámzott.
A felsö görbe az micsoda végülis? A baba szivét jelzi vagy mi?
Szijasztok, Lara