Sziasztok!
Piki, köszi a választ, így már megnyugodtam egy kicsit, hogy nem fogok lemaradni semmi rosszról. Furi amit írtál, mert pont tegnap találkoztam a tesóm védőnőjével és ő mondta, hogy védőnő fogja adni a beutalót erre a 12 hetes UH vizsgálatra. Na, mjad kiderül és beszámolok, hogy ki a góré nálunk, a doki vagy a védőnő:)
Pl. egy budapesti barátnőm kérdezte, hogy elküldött - e már a dokim vérvételre, mondtam, hogy nem. Tökre kiakadt ezen. Mikor kérdeztem a Tesókámat ( 4 éves kislány anyukája, ugyanannál a dokinál szült, akihez én járok ), ő meg azt mondta, hogy a vérvételre is a védőnő fog elküldeni, ő állítja ki a papírost.
Viszont ennek eredményeképpen akkor most 2 héttel fiatalabb a terhességem...
Már olyan jó volt kimondani, hogy 10. hetes vagyok. Na nem baj, ezentúl is azt fogom mondani, rajtam kívül úgysem tudja senki:))))
gtimi83!
Én is drukkolok Neked, biztos, hogy minden rendben van. Én is sokáig hiányoltam a hányingert, és a már tapasztalt barátnőim mondták: ha nincs, az nagyon jó, ha van, az normális.
Na a nagy hiányolás után meg is érkezett, ahogy már mondtam nemcsak reggeli vendég volt, hanem egész napos. Még olyan is volt, hogy este 9kor, amikor lefeküdtem aludni, behunytam a szemem és akkor jött rám, fel kellett ülnöm, hogy nehogy kijöjjön. Olyan volt, mint a régi szép egyetmista években egy alkoholos italokat korántsem nélkülöző buli után