Szia Barnus! Húzós 2 hétvégére lepasszolni a családot, de közvetve ők is fognak profitálni belőle(d)! Köszönöm a dicsérő szavakat, nem is gondoltam, hogy vki csak így olvasgat és megjegyez. És örülök, ha tetszik, bár csak igyekszem segíteni a magam kis tapasztalatával. tetszik, ahogy it egymást próbálják támogatni az emberek! Nálatok is jó sűrűn vannak a gyerkők. Hogy bírod? Klassz a fiú- lány megoszlás, ügyesek vagytok! egyébként én is tanár vagyok, de bio-föcis, arra kisebb a magán - és vállalati igény.
Melyik k.suliban voltál? fél állás nem jön szóba? Mikortól mész vissza?
Szia Zsóci! OK, tényleg szívesen hívtalak, de majd később. Lehet agyk-os találkozó, hátha barnus tölt belénk egy kis lendületet!
Egyszer a rádióban hallottam erreől az asszonysf-ról, de igazán nem sokat tudok. Írj róla, köszi. Miért érzed fontosnak?
Ami a házat illeti, kíváncsi vagyok rá! Egyébként nem hiszem, hogy készlehet lenni. Mi 10 éve lakunk itt, és a lakás sincs tutira úgy, ahogy kéne, és a gyerekek miatt pláne folyton variálunk. Sőt, kinéz egy nagyobb átalakítás is. Brrr előre fázom tőle, pedig én nyomom, mert szükséges!
Aloe: nekünk van a cégnél diszkont jogunk, ez a legtutibb forma. szívesen elmondom, hogy kell regisztrálódni, meg amire kiváncsi vagy. Ha nem jön össze , akkor elküldöm a páromat, vagy vmi, mert egy kicsit macerás a 4 kölyökkel 60 fok melegben ugrálni. Viszont jó lenne az őszi taknyos szezon előtt begyűjtened az infókat. Elküldöm emailben a telcsi számomat, ha az jó neked, hívj fel. Esetleg add meg a tiédet, ami neked egyszerűbb!
Nyaralás közben elvileg nem lesz internet hozzáférésem, aztán majd meglátom.
A párom sajnos nem lesz lent végig, ő meg tudja nézni a leveleimet, ha fontos és megkérem!
Keresztelői ajándék ok?
Lányod csak a fotó kedvéért strandol
, vagy már mehet amúgy is? Hú, a kicsik elég nehrezen bírják a meleget, meg a foguk is nő (már, ez egy vicc!), így ne csodáld, ha kicsit zavarosan írok! Claire