Cosmo: legyen már jobb kedved
Amúgy írok privit, lesd majd meg.
Adventi koszorú sk
Olyanom nekem sose volt. Olyan ellenben kismilliószor, hogy a mű, bótit is elfelejtettem elővájni alvóhelyéről
Tavaly eljutottam odáig, hogy a kis fenyőkoszorút tök olcsó pénzért megvettem, végül "illatanyag" volt a hálószobában, mert tovább nem jutottam.
Kisfiam ma a tyúkokkal ágybavitt engem is. Céges aktál szanaszét, laptop bekapcsolva, de mi aludtunk
Aztán a sok lötty egy része távozni akart, így felébredtem.
Darabos cuccok bevezetése: szerintem ha a gyerek nem "érett" meg hozzá, akkor kudarc. Én soxor azt tettem, hogy turmixolási folyamat alatt ha a gyerek mellettem volt, akkor kistányéron 1 darabka párolt cuccot szétnyomtam villával és egy leheletnyit kóstolásképp megkapott. Persze az első reakció az a részükről, hogy idegen dolog huss ki a számból, gyere nyelvem segíts be. Nem kell erőltetni, mert akkor kudarc. Jó, ha nem jut el odáig a dolog, hogy megrázkódjon a gyerek tőle, mert az valahogy rögzül neki. De apró próbálkozások után majd rájön, hogy így is ehető a kaja. És olyan erő lakozik az ínyükben, hogy símán "megpaszírozzák" ők. Tétának ugye foga csak 11 hósan. Persze nem turmixoltam-paszíroztam addig. Ahogy nőtt, úgy lett a turmixos kaja lecserélve villával összetörtre. Majs utána jöttek a kicsit darabosabbak is, de ezt úgy is jelzik majd. Eljön az az idő, hogy akkor van cirkusz (bár nem mindenkinél, nem kötelezően), ha anya nem adja darabosabban a cuccost (persze ha megismerte azt a lehetőséget is). Csak nem szabad erőltetni. Ha a gyerek nem vevő a témára, rá kell hagyni, mert ellenkező hatás érhető el.
Na, ma tudtam meg, hogy a barátnőnknek éjjel 2-kor elfolyt a magzatvize, besétált a klinikára, kipottyantotta a gyereket és kész (Téta keresztapuja szerinti verzió). Monnyuk a nagyobbik fiával is úgy volt, hogy este 8-kor mondta a komasszonyának: menj csak nyugodtan színházba, én még nem szülök. Mire az előadás véget ért, jött az sms, hogy megszületett Zsombi. ..... igen, van aki ennyire szerencsés....bár amennyit most ezzel a terhességgel végigszenvedett, akkor inkább egy kis szülési fájdalom....mondom én, akinek utóbbi 2 alkalommal alig adatott valami komolyabb élmény.
Na, estimese vége, megyek vissza a kisfiam mellé.
Tabati: jövő 7 végén lesz a keresztelő, vagy mikor?
Mi (izé...én) még nem is gondolkodtam rajta, hogy mikor legyen. Igaz, még az sincs pontosan ki lesz keresztszülő