Sziasztok!
Érdekes dolgok az iwiwen...legalább innen megtudom, hogy fogynak az ismerőseim...
Zsu!
Ez a habtapi egyre szimpibb nekem.
Lys!
Gratula a fogacskákhoz!
Ma Noé extra nyügi volt, remélem hamarosan nálunk is kiderül, hogy mi okozza, jó lenne már legalább egy kis fogacskát látni, olyan izgi.
Banyoszka!
Nem jöttök a talira...
Pedig én direkt azért nem kértem a mászós linket, mert gondoltam majd élőben...
Csillag!
Na, végre láttad te is az átfordulást.
Nekem sógorom mondta, ma hogy látta amikor hátról hasra fordult. Azonnal rohantunk megnézni, mert nekünk még ilyet nem csinált. Persze azóta nincs semmi jele a dolognak, de gyanús, mert sógorom hozzátette, hogy csak kicsit támasztotta meg a hátát...
Kvázi lehet, hogy ő lökte át.
Képzeljétek, párom szombatonként éjfélre ér haza, és így van hogy éjjel 1 óra van mire ágybakerülünk. Noéval meg egy szobában vagyunk ugyebár... De ő mostanság éjfél előtt sosem ébred, és éjfélkor sem nagyon már. Meg be is néztem hozzá, és csend volt, na, gondoltam jók vagyunk. 2x volt olyan, hogy felébredt korábban, akkor gyorsan kisvillany lekapcsol, mintha éjszaka lenne, mgszoptattam és aludt tovább. Nem mertem a villanyfényt megkockáztatni, nehogy azt higgye nappal van és virgonckodjon.
NO, erre tegnap jövök ki a fürdőből, háromnegyed 1 van már, és anyósom mondja, hogy magyaráz a fiam.
így néztem, hogy magyaráz, nem sír???
Éjjel ilyet nem szokott. Bemegyek, és mit látok?
Noé mindig hason alszik, erre most a kiságyban keresztben fekszik háton, és magyaráz tágra nyílt szemekkel.
Annyira kellett nevetnem, még páromat is megsürgettem, hogy ezt látnia kell, ő persze aggódott, hogy most mi lez az alvással. Villany lekapcs, megszoptattam picit sírt, reklamált, hogy újra aludnia kell, de aztán szépen elaludt újból.
Nem nagy szám, hogy hasról megfordult, mert ilyet máér csinált, csak nem álmában. Szerintem a fordulásra ébredhetett.