Előszőr is gratulálok Anyuc a babóhoz. Az hogy fáj a hasad normális, nekem is nagyon sokat fájt az elején, de csak nyúlnak a méhszallagok és tágul a méhed. Ne idegeskedj, pihizz amennyit csak tudsz és szedd a magnéziumost, mert az méhlazító. Nekem is szednem kellett az első pillanattól végig.
Kistörpe ne idegeskedj, minden rendben lesz már nem sok van hátra.
Mi megvagyunk. Sajnos csütörtökön ismét be kellett mennem a kórházba, mert eléggé vérezgettem és alvadtvérdarabok is jöttek ki. Ismét találtak valamit a méhben, így tegnap kellett visszamennem kontrolra éhgyomorra, hogy ha kell akkor tudjanak műteni. Mit ne mondjak szörnyű hétvégém volt, teljesen el voltam keseredve. Sajnos az a valami még tegnap is ott volt, de most a nagy géppel néztek meg a kórházban és kiderült, hogy nem vérről vagy szövetről van szó hanem egy myómáról. Úgy tűnik, hogy volt egy nagyon apró myómám és a terhesség alatt megnőtt és azt látták az uh-n. Azt mondta az orvosom, hogy a gyerekágyi vérzéssel menni fog össze és szépen visszahúzódik, bár én erre kíváncsi vagyok, mert már egész szépen visszahúzódott a méhem, de a myóma kb. 2 cm átmérőjű. Szóval nem kellett műteni tegnap és úgy tűnik a myómát se kell csak ha elkezd növekedni. Nem tudom így milyen esélyeink lesznek a második gyerkőcre, mert kettő volt tervbe véve. Bár egyenlőre nekem idő kell hogy kiheverjem ezt a tortúrát lelkileg, de majd ha eljön az idő akkor utánajárunk. Egyenlőre örülök az én kicsi lányomnak, főleg hogy ennyi probléma mellett sikerült ő is és nem sokon múlott az élete. Kicsit elkeserít viszont az a tudat, hogy van valami a méhemben aminek nem kellene ott lennie. Egy hónap mulva megyek majd kontrolra és akkor mondom majd a dokinak hogy adjon bővebb felvilágosítást. Egyébként meglett a kaparás szövettani eredménye és magzatbúrkot hagytak bent, azt kellett kiszedni. Szóval jól sikerült a császárom
Ezzel nem akartam elrettenteni azt aki még a szülés előtt áll, mert ilyen sem mindenkivel fordul elő, de én már meg sem lepődtem, hogy velem igen.
Lilike jól van, szépen növöget. Már a 62-es rugikat hordjuk és ha így halad, akkor szerintem karácsonyra lehet hogy nem is lesznek jók rá. Igazi zabagép és imád cicizni csak sajnos túlzásba is viszi. A cici a mindene a kis bestiának. Eddig még nem kellett pótolni neki, bár apadt a tejem a történtek miatt, de most fejem ezerrel, hogy szaporodjon. Úgy tűnik működik a dolog és remélem több baj már nem ér bennünket.
Ha lesz időm akkor dobok nektek képeket majd.
Nita: nagyon szépek vagytok és milyen nagyok már
Olyan hihetetlen látni hogy mi is hogy növünk.