Szevasztok!
Voltam masszor baratnemnel, kigyurta belolem az oklomnyi csomokat, hatam sima mint az Alfold…
Screen: mi is a szardrukkerek taboraba tartozunk, ma nagy volt az ovacio mert ketszer(!!!) is kakalt Okoska.
Tv: na akkor az en krampuszom tuti gyagya lesz, Monika show-t mar szinte varja minden nap (akkor etetek) mert az a legszinesebb musor delutan.
Akarhogy rakom, a feje tekeredik a tv-re mint egy lokator!...
Ozike: Az mar szep suly! Akkor tuti nagyon szep egeszseges baba!!! Szerintem nem sok a ti sulyotok sem! Foleg hogy nem tapos babarol van szo. Tul kinlodjak ezt a suly dolgot ugyan ugy mint a H1N1 virus oltast. :S
Pelus: Mi Pampers-t hasznalunk, nem jon ki a cucc szinte soha, max akkor ha a gyerek 2 napig nem tojt, becsinal es nem veszem eszre…. 2x volt igy es akkor picit a pelus szelen latszott a csik, de ennyi a max. A gyerek atalussza az ejjelt igy osszesen 10 orat van a pelusban es reggelre max kisse ammonia szaga van.
A Libero is jo egyebkent de en vastagnak tartom (a gyereken latom hogy o is)
Pocok: en is nagyon csodalkoztam hogy ezt monda a doki az alvasra. Kiszamoltam hogy ha ugye egy nap 16-17 orat alszik egy “rendes” csecsemo, Patrik pont annyit hoz ossze. Csak o ejjel alszik tobbet, nappal jatszik inkabb es csak egy orakat alszik hamizasok kozott. Hehe, meg o is bagoly mint en! Mondjuk ez nem muris egyaltalan mert en a mai napig nehezen alszom el, mar gyerekkoromtol, de az egesz csalad ilyen keson fekvo, reggel nem felkelni akaro
Anyabebi: Koszonom hogy ezt irtad!!!!!!!! Komolyan!!!!!!! Ez az egy volt a kivansagom, hogy ne a ferjem csaladjara hasonlitson a gyerek, mert ok nem valami szepsegesek. Nekem apam-anyam normalisan nez ki, en is elmegyek egy kis tejszinhabbal. Szerintem is ram hasonlit szerencsere.
:D
Kajakrizis: nalunk is ez van pontosan. Mivel en nem fozok, az ebedemet minden nap hozza a kajafutar. Reggelire meg a pektol a fincsi pizzaszelet…… hat nem egy fogyis kaja…… De legalabb mar a napi 5 tabla (!!!!) Milkat le tudtam tenni (7 napja!)
Tilli: en is csak terhessegem alatt hasznaltam a szopiparnat, azzal aludtam, de annyi. Jobb az egyszeru parna
(Brendonban 12900 volt anno! Minden alkalommal fejbelonem magam amikor erre gondolok… most bent lapul a szekreny aljan…. Klassz!)
Huuuuuuuuuu, nem mondod hogy ejjel annyit tud enni olyan roved ido alatt.
Nem semmi!!!! Es azt hittem hogy csak az en fiam olyan gyors tuzelo zabagep.
Kkia: gyermekorvos
:D:D:D:D:D hehe, lehet hogy a valsag miatt levitte az gazsijat
:D:D
Ferjed ex anyosa + UH megallapitas: GURULTAM a rohogestol!!!!! Meg is mutizom majd a kepet paromnak.
TGYAS. GYES stb: Nekem olyan keves hogy eszre sem veszem ha jon….
SULY: nem tudom ez a gyerek mi a turotol gyarapodik meg mindig ennyit???? Naponta 5x kajal 140-eket (mert ugye tobbet nem szabad!) es meg igy is 3-4 grammokat rant magara naponta… de ma eppen 6-ot. RAJOTTEM: PRANAEVO A FIAM !!!!! :mrgreen
Kicsike: drukkolok neked hogy ne szokj vissza, nagyon klassz hogy meg tudod allni! Csak igy tovabb!
Bogianya: sulygyarapodas. Na hat nalunk jol bedolt az elmelet!!! 2.83-mal szuletett ugye, 3 honapos koraban volt 6 kg, tobb mint a duplaja….. akkor kezdem erteni miert aggodik a dokineni.
Szilveeaa: tokeletesen konstataltad az en kulsomet is! A hajam marekszamra hullik (pedig azt hittem hogy 1 elonye lesz hogy nem szoptathatok, nem hulllik majd a serom.) Nem ugye? Mint allat, ugy hullik. A logo csocsot mar megszoktam, lassan a bokamon himbalom, a hatso reszem meg inkabb egy karfiolhoz hasonlit mint emberi fenekhez…. Szep kis kilatasok! A ho mar nekem is az agyamra ment, mi ki sem megyunk csak a balkonon zsurozunk naponta a gyerekkel mert itt be vagyunk asva. Erden nincs meg ut se, nem hogy takaritas…. Klassz kis helyzet.
Oroklodes anyatol-apatol: Aham, amiben tutira hasonlit a gyerek mar, letagadhatatlanul, az a labujjai. Ugyan olyan osszevissza meretuek es alakuak mint az enyem! (Rettenetesen rohejes labujjakkal rendelkezem, hat persze hogy ezt orokuuuuuuute ez a gyerek!) No meg a Lenin homlokom. Az is ott van a fiamon. CSodalatos, mint egy ruszki hegyi yeti!
De azert szeretem az en kis mucimat meg ha hasonlit is anyara es apara.
:D:D:D:D:D:D
Nitacska: Jaja, vedono…. En meg nem is lattam amiota elkoltoztunk. (2 honapja!!!) egyszer felhivott hogy o a vedono es hogy majd jon…. Azota is jon….. Klassz! Ha kerdesem lenne elobb kapnek toletek valaszt mint tole……..
:D:D De nem is torom magam rajta hogy kerdezgessem, nem ugy nez ki hogy erdekli a letezesunk.
LANYOK: MEDDIG HULLIK A HAJUNK????? (remelem nem ameddig kopasz kaktussza valunk teljesen!!!!) A chemo utan hullott kb ennyire a hajam, azt hittem ez nem lesz annyira durva… es megis!
Zaniko: hat akkor szep kilatasaim vannak a kopasz fejre nekem is…. Es a hosszu hajnal meg pocsekabb a latvany! Mar elkezdtem szedni Revalid-ot, remelem lesz valami eredmenye mert a vegen meg paroka kell. Veszek valami indianos sorenyt akkor, keket vagy zoldet….
Eszti: Hat igen, a “rendes” kaja nalam sem csuszik! De legalabb mar a Milkazasokrol le tudtam mondani miutan raalltam a merlegre es 8 kg pluszt mutatott. Oops!!! Szep sovanyan szultem, azota meg felkaptam annyit. Pfffffff
Hajnalocska: nalunk is ditto ugyan ez megtortent mar tobbszor. Ha be van gugyulva a jatekaba van hogy hiaba szolok neki, csak pufoli tovabb. Egyszeruen be vannak borulva nagyon valamibe es akkor csak az szamit. Nincs semmi gond a babaddal!
Eszti: beolvasos level aposnak: hehehe! Mit tesz a technika, meg fel sem kell hivni, be lehet neki durrogni cyber modon is.
Szerintem nagyon jooooooo!
megirtad a levelet azota neki?
Babobaba: mi is megvettuk a kengurut, mar szuletes elott de meg fel sem probaltam. Nekem is parom tetszelgett benne (gyerek nelkul) neki nagyon bejott. Milyen jo hogy a ferjem meg van elegedve a kenguruval mert jol all neki….
Anyabebi: huuuuuuuuuh de makotok van ha kifizetik a Rotat!!!! (nekunk szepen le kellett perkalni a 18-at erte, meg majd a masik feleert is…) Nyeltem egyet amikor apa hazahozta a dobozkat es lattam az arat…. Umm! 1 kiskanalnyi cuccert nem semmi! Igy mulat egy Magyar Ur!
Bogianya: nekem is azt mondta a dokinenim hogy 6 honapos koraban kezdjuk majd a hozzataplalast. (Patrik csak tapit kap,nem szoptatok.)
No en most L, jovok ahogy tudok, par nap mulva.
JOEJT!!