Sziasztok!Juli örülök,hogy tetszett a dokinéni
Hogyis mondjam?"jó vásárt csináltál vele" az biztos!Benne tuti nem fogsz csalódni,és nem fogja elfelejteni a következő találkozásig,hogy ki vagy.Az új játszótérről a ligetbe:hát mint írtam nem rossz,csak ugye az a fránya kerités ami nics.Meg most sokan vannak,nyilván mert új.Én nem szivesen járok olyan helyre ahol sokan vannak,mert 1. nehéz figyelni,2.Viki reakciói kiszámithatatlanok,3.nem férni el.Én inkább az iskoláskertbe viszem Vikit,ott is a mászókák tövébe lévő homokozóba,mert ott általába nincs senki,és igy én is nyugodtabb vagyok,meg Viki is jobban tud játszani.De ez az én véleményem,nem vagyunk egyformák,igy lehet,hogy nektek tetszene az új játszótér.Juli ez az udvar-ügy elég piszok dolog
Amúgy eddig is itt laktál a kerületbe? Megyek,már megint regényt írtam,és lassan Vikit is kelteni kéne,megyünk ma a ligetbe.Szép napot mindenkinek
Puszi,Tünde. ui.:Juli:az Almássy-téren minden csütörtök délelőtt van baba-mama klub,1-2 hét múlva kezdődik.Oda is járhatsz majd a babával,ha érdekel.Majd még megtudakolom,hogy pontosan mikor kezdődik,ha valaki kiváncsi rá.