Gabi !
Én 5 éve szültem Hetényi dokinál és imádtam.A kórház nekem nem jött be, mármint a csecsemős része, szerintem első babásoknak kifejezetten fárasztó, de a szülés fantasztikus volt Hetényivel és Böszörményi Bea szülésznővel. Általában úgy tudom együtt szoktak dolgozni. Nagyon jó páros!
Hetényi egy 55 év körüli édes pasi és ami a lényeg hogy profi, nagyon ott van szakmailag, mellette biztonságban érezheted magad szüléskor, mindig tud gyorsan dönteni, nem fájt a gátmetszés se ahogy csinálta, és felszívódó varratokat használt. Csodás élmény volt a szülés.
Én is azért mentem az Istvánba mert hogy bababarát, de nem jött be mert szinte 1 percre se vitték el mellőlünk a babát ami iszonyú fárasztó volt, ja és egy ágyban alszanak az anyukák az újszülöttekkel !!!!!, nem használják a más kórházakban használatos tologatót ami borzasztó fárasztó mert éjjel is arra figyeltünk hogy le ne essen a baba az ágyunkról, nem mertünk elaludni ezért, ja és ha wc-re kellett mennünk vagy zuhanyozni akartunk egymást kellett megkérnünk arra hogy nézzen rá legyenszíves 2 percre a mellettünk fekvő anyuka a gyerekünkre le ne essen már az ágyunkról, persze így senki se tudott nyugodtan se vécézni se zuhanyozni....
Most a második babámat várom, 1 hónap múlva fogok szülni.
A fentiek miatt nem választottam most az István kórházat, bár a dokimat nagyon sajnáltam/ mert ő ugye ott van/ mert imádtam, de a mostani szülésemhez találtam egy másik szuper dokit aki a JÁnos kórházban van és most hozzá járok, most ott fogok szülni, kíváncsi leszek a két kórház közti különbségre.
Szóval szülni nagyon jó az Istvánban a Hetényivel, csak az utána következő napok ne volnának, szerintem nagyon fárasztó és nehéz szülés után azonnal ellátni a babádat, köldökkezelés,pelenkázás, szoptatás, méregetés, öltöztetés...nekem ez 12 órás vajúdásom és fárasztó szülésem után rémálom volt, amit még éjjel se tudtunk kipihenni mivel a babák veled egy ágyban alszanak....
Valakinek ez bejön, nekem nem jött be, ezért váltottam. De Hetényi doki szuper, vele jól döntesz!!!!