Sziasztok!
Ma már picit kipihentebben...picit
Ági éljen
Remélem bejön és tényleg nem piszkálja le a lábijáról. Maja nem szedi le,bár Vele ilyen gondok nem is voltak. A nagyságról meg csak annyit tudok,h nekünk még mindig a 6-12 hós jó Maja 20-as lábára,de amikor az első cipőnk megjött akkor még nagyon nagy volt,de simán tudta hordani,nem esett le. Kicsit be kell törni,oszt annyi.
Orsi tényleg,végül milyen torta volt? Mi Maja szülinapján már annyira ezen a mit tartalmaz dolgon nem pörögtünk. Arra figyeltem,h pl magok,dióféleségek,mogyoró,stb...ne legyen benne. De amikor volt a másik fórumon a babazsúr akkor pl tej és tojásmentes volt a kívánság,amit külön csináltattunk párom főnökének az anyukájával,aki cukrász.
Zsiráf ejjj
Nem hangzik jó,nagyon sajnálom!
Remélem most,h jön egy kicsit a hűvösebb idő jobban fog aludni Nóri és Te is tudsz már pihenni!
Milyen a háton baba?
októberben a hordozás hete. Lehet én is segítek majd,úgyhogy esetleg eljöhetnétek. Ez mindenkinek szól
Vicus mi a Délcegbe járunk. Ember doktornőhöz tartozunk,de át kellett mennünk Sebes doktornőhöz,mert ész nélkül adja a gyerekeknek az antibiotikumot. Amikor meg tényleg szükség van rá akkor előszeretettel vágja rá,h kapjon a gyerek cukros vizet. Ez főképp még akkor,amikor újszülött a baba. Sebes doktornő viszont pont az-az orvos,akit keresel sztem. Akárhányszor voltunk Nála általában lázzal kezdődő betegséggel az első az volt,h próbáljunk alternatív gyógymódokat (homaopátia,amiben szintén némiképp otthon van,gyógynövényes kezelés,stb...)és vigyük vizelet vagy vérvizsgálatra. Tehát nem egyből gyógyszer,hanem derítsük ki mi a baj,várjuk ki a 3 napot és utána el lehet kezdeni egy célzott kezelést,ha kiderült,h mi a baj vagy nem múlt el 3 nap után sem a láz. Egyszer kerültünk kórházba és még akkor is előre megmondta,h mi a baj,akkor előre írta fel az antibiotikumot,de én előbb szerettem volna mással próbálkozni. Amikor kórház után visszamentünk Hozzá sem tolt le,csak annyit mondott,h jól csináltam nagyon,h bevittem. Szerencsére nem volt nagy a baj,csak pont szombat volt.
Iszonyat kedves,jóindulatú dokinő,úgyhogy én nagyon ajánlom Neked Sebes doktornőt!!!