Jaja, persze, tudom, hogy a szeretet nem korlátos dolog, inkább úgy mondanám, hogy nem hittem, hogy tudnék-e még valakit úgy szeretni, mint Lilit. De hát nyilván igen..
Hja, inkább az lesz a durva, hogy mire lesz időm két gyerek mellett, illetve, hogy rájuk egyszerre hogy lesz időm. Na meg hogy hogy fog aludni a pici, míg Lili itt fog mellette zsezsegni. Remélem, egyszerre sírás nem is lesz, erre nem is gondolok.
Azt hiszem, én szerencsésnek mondhatom magam, mert nagyon jó szülésem volt! Szombat reggel mentünk be (naponta CTG), de akkor már szivárgott a magzatvíz, csak nem olyan durván. Na de a lényeg, hogy ott aztán megindult, úgyhogy telefonáltunk sógornőmnek, hogy lesszíves behozni a bőröndömet..
11-kor kerültem szülőszobára fájások nélkül és 3-kor már kint is volt Lili. A fájások 2 körül indultak, akkor még átmentünk az egyszemélyes szülőszobára, na ott aztán már szenvedtem rendesen, a fájások simán másfél-két percesek voltak. Amikor megtudtam, hogy nem kaphatok epidurált (már nincs rá idő) és így fog fájni még ki tudja meddig, akkor aztán rendesen bepánikoltam.. De utána 3-4 tolófájás után megláttuk a kis lila Lilit.
Szuper volt.
Voltunk ma ringatón, a 9:45-ösön, fordulókor találkoztunk is Orsiékkal, ők a későbbire jöttek. Tetszett, bár asszem, mindent elfelejtettem, ami elhangzott.
Meg a térden lovaglós dolgok kimaradtak, mert Lili aztán ment mindenfelé, nem igazán tudott megülni. De mikor előkerültek a hangszerek (most furulya és gitár volt), akkor aztán figyelt szépen. De tetszett neki szerintem a nyüzsi.
Megyünk majd jövőhéten is, megint a 9:45-ösre, nekünk az a jobb, mert utána gyors tízórai, aztán alvás. Persze ma ez kimaradt, mert gyorsan hazaértünk autóval, így nem volt ideje elaludni. Úgyhogy lehet, hogy jövőhéten úgy csináljuk, hogy gyalog megyünk, és ott kapja meg a gyümit, hazafelé meg alhat egy jót. Persze erősen időfüggő.