Sosika
Erdekes ahogy nalatok mennek a dolgok
(ezt meg a regi irasodra irtam agu.24) En 33 vgyok es nekem is csak most sikerult
Ne add fel es minnel elobb inteztesd el a kivizsgalasokat aztan mehet a kovetkezo lombik.Kihez is jarsz?En is oda jartam
Lombikbaba
Gratula a kislanyodhoz!
Na epp irtam neked es latom erdeklodtel a vegen irantam
Kis*
Jaj de jo latom meg egyben es mar a 25.hetnel tartassz
Utrodugasnak veeeegreeeee
Derekfajas is elmult
Allitolag az elejen a meh novese miatt van es nyomja a derekadnal a csontokat(nekem hatul van a miomam is vgy hol
) amikor meg nagy a poci akkor meg a suly miatt
Bumikam
Orulok,hogy egy irasra de azert bekukkantottal
Jon az oktober ,hogy dontottetek?
Pinklady,Giina
Pinklady
Hogy,hogy egy hetes babakat kaptal vissza????Ilyenrol meg nem is hallottam
Nekem 2oldallal elorreb ott vannak a tesztjeim en is kaptam hcg szurikat
Total elkavarodtam az irasodban
nem 2hetes leszel hanem akkor mar 4hetes hisz leszivas napjan vgy utana valo nap vgy 2hetes
aztan ha 1hetes babakat kaptal vissza akkor ra egy hetre mar szinte lehet is tesztelni
Homerozes tenyleg felesleges ilyenkor ez olyan,mint a hcg szuri utan elnyomni egy tesztet
ET+11-en meg ugy hogy 1hetes babat kaptal vissza mar igencsak sze pozinak kellett volna legyen
Mar alapbol is nemhogy igy
Kicsit zavaros az egesz...attol mert kulfoldon volt amit nem ertek,hogy mert ott penzbe kerul nem is kevesbe
attol meg itthon elmehetsz egy vervetelre
Biciklizest kihagynam a helyedben.Blaszto babak beulti utan 2nappal agyazodnak ha neked 2hettel ra meg csak 5perc mulva lesz halvany pozi az nem hinnem,hogy baba.Miert vgy te nekem annyira gyanus
Lovine
En meg emlexem a nevedre
isten hozott vissza es sok sikert!!!Mikorra kaptal idopontot?
Agika
Bar normalis tartomanyban van a THS babasodashoz 2alatti eredmeny jo ha van
Olyan mint a FSH ott is taromanyban van meg a 10valamennyi de babasodashoz a 6alatti a jo
en is szedek 0.25-os bogyot ra es szepen 2koruli magassagban tartja vgy 1egesz valamennyi
Beulteset alatt es utan is szedheto gyogyszer a baba nem belolunk taplalkozik 8het utan lesz koldokzsinor...na onnantol lehet majd vigyazni
Na most olvasom lemondtatok a kovi lombikot.Jol tetted nekem 3honap alatt beallt es nekem a 2.lombik utan ugrott fel 6.valamennyire addig semmi bajom nem volt vele ez tavaly volt novemberben azota szedek bogyit es a februari lombikra mar lement!!!