Sziasztok!
Én nagyon új vagyok itt a fórumon, de gondoltam hogy megosztom veletek pozitiv tapasztalatom a Versys Klinikával kapcsolatban.
Egy ismerősöm ajánlotta Vereczkey doktor urat. Persze én is mint mindenki először a neten kezdtem keresgélni. Eleinte meg is ijedtem a sok negatív, lehúzó irománytól, de mára már azt gondolom, hogy egy csöppet sem érdekelnek a hozzá nem értő újságírók firkálmányai, ha nekem ez az ember segített.
Az én problémám az előttem szólókhoz képest egyáltalán nem bonyolult. Csak hát tudjátok mindenkinek a saját baja a legnagyobb.
A lényeg a lényeg, hogy kb 4 hónapja kiderült hogy mindkét petevezetékem el van záródva. HSG módszerrel állapították meg. Az a doki azt mondta hogy egyetlen járható utat tud javasolni, az a lombik, mert a lapar az szerinte nagyon kétes, kis százalékban eredményes, és nekem tuti elsőre össze is jönne, kár fecsérelni az időt, jajj és mindemellé, még azt is javasolta hogy a későbbiekben majd az egyiik petevezetékemet is el kellene távolítani, mert mivel az már a bementenél el van záródva esetleg később gondot is okozhat.
Én is ugy éreztem magam mint akit leforráztak, elősször nagyon rossz volt az egész helyzet, és maga az hogy nem lehet csak lombikkal kisbabám, nincs más mód.
aztán ugy gondoltam, hogy de jó hogy kiderült mi is a gond leglább tudunk rá megoldást találni. Szerencsére nem adtam az első doki véleményére felkerestem egy másik orvost is (de még mindig nem meddőségi klinikát) aki, mivel mondtam neki hogy a lombikot csak végső esetben szeretnénk, van e más lehetőség, azt mondta, hogy járjak női fürdőkbe, ülőfürdőzzek, és 3 hónap után keressem fel ujra és amjd akkor eldöntjük, hogy vagy megint HSG vagy esetleg lapar, de inkább akkor már a lombik.
El is kezdtem keresgélni fürdők után. Nos női fürdő van Sárváron, meg Bükkfürdőn, én meg Bp-en lakom. És heti legalább kétszer kellene járnom. Ugyhogy mondanom sem kell hogy ez szinte lehetetlen küldetésnek bizonyult. Elkezdtem járni a Széchenyi füdőbe illetve voltam az Aviva torna tanfolyamon és elkezdtem járni az Arwen tronára is , és ezzel párhuzamosan nekikezdtem egy szép diétának.
De nem hagyott nyugodni a dolog, hogy jó oké akkor most csinálom még ezt az egészet x idejig, de se eredményt nem látok, és ki tudja nem ártok e ezzel maganak.
Arról nem beszélve, hogy persze minden orvosból úgy kell kicsikarni a fontos kérdésekre a választ. És aki nem is jártas a témában az kérdezni sem tud.
Ekkor jött az ötlet, hogy mi lenne ha mégis csak felkeresnénk a Vereczkey doktor urat is. Végülis egy konzultációval emmit nem veszítünk. Szerencsére hamar kaptam is időpontot.
Vittem minden leletet, és ugy jöttem el tőle, hogy végre látok fényt az algút végén. A doktor úrból semmit sem kell harapófogóval kihuzni, mindent elmagyaráz tisztán és világosan. Bármit kérdezel elmondja a véleményét (pl: diéta, vagy gyógy hatású készítménnyel kapcsolatban) de nincs az az érzésed hogy rá kar beszélni valami szerre, vagy bármire.
Egyértelműen a lapart javasolta, hogy tisztán lássunk. Természetesen ennek anyagi vonzata is van. Viszont szerencsére megtudtam, hogy a doktor úr egy olyan technikával végzi az esteleges operációt, amit ő hozott be Mo-ra és rajta kívül még egy ember csinálja Mo-on. Egy állami intézetben erre nincs mód. És annyi rosszat hall az ember.
Nos a lényeg a lényeg, hogy egy kis vívódás után (költségvonzat miatt) elhatároztuk hogy a klinikán megcsináltatjuk a műtétet. Szerencsére nagyon rövid időn belül kaptam időpontot. Ugyhogy gyorsan le is zajlott minden. Mostmár túl vagyok a műtéten és szerencsére sikeres kimenetelű volt a vége. Mindkét vezetékem megnyitotta. Talált cisztákat azt is eltávolította. Ja és mellékesen jegyzem meg hogy a fürdőzésem miatt majdnem meghiusult a dolog, mert sikerült összeszedjek egy kis bacit. De szerencsére az altató orvos talált erre megoldást.
Én nagyon elégedett vagyok a kilinikán tapasztaltakkal. A teljes gárda nagyon kedves, segítőkész és abszolút hozzáértő. És természetesen a környezet is nagyon kellemes.
Én csak pozitivan tudok nyilatkozni a klinikáról és a dikiról is. A férjem is teljes mértékben megbízik a dikiban. Számára is érthető módon magyarázott el a doki mindent. A fotókat is megnéztük ami a műtét során készült és a videót is megnézhettük volna, azért nem vagyunk annyira bevállalósak
Ha nagyon csúnyán akarok fogalmazni, akkor nagyon jó befektetés volt.
És végül egy szó mint száz én mindnekinek csak ajánlani tudom mind a dokit mind a klinikát.
És igy a végén szeretenék gratulálni itt minden anyukának. Remélem nemsokára én is megtapasztalhatom milyen az!
Üdv