Sziasztok!
Nagyon régen jártam erre. Sok minden történt velem, meg későn is érek haza munkából... vmi mindig volt
De most ráérek.
Látom, sokan próbálkoztatok sikertelenül:
Puszi, Alle, Bumi, Dete, Sosika, Giina, nagyon sajnálom!
Petne, Ti hogy vagytok? Kistesó projekt?
Tücsi, gratulálok Luca születéséhez! Szépek vagytok!
Szezso, Rana, Vkrisz, Nyulasz, gyönyörűek a gyerekek!
Szezso, jöhetnének újabb Bendi fotók:wink:
Puszika, Veletek mizújs, hogy vagy? Határozatnak örülök!
Skrisz, gratulálok a 14. hófordulóhoz!
Eszter már kész nagylány! Kis tündér.
Hajnoca, milyen a melóhelyen? Látom, párod kész világutazó.
Bridget, hatalmas, hatalmas, hatalmas gratula Neked!
Mindenhez!!!! Lánykéréshez, esküvőhöz, babához, szülinaphoz.....! Kész sikersorozat
Láttam az esküvős fotóitokat, gyönyörűek!! Jártam nyáron a Fő téren, a szobroknál sokat gondoltam Rád! Kicsi fiad uh fotóit is nagyon meghatódva nézegettem
Ügyesek vagytok! Az elmúlt heteid nem voltak egyszerűek, de minden rendben lesz, vigyázz Magatokra! Amit viszont hiányolok, az a blogod
Kééérlek, folytasd! Minden nap bekukk, de látom semmi
Persze, persze.... de úgy megszoktam és úgy hiányzik! Na, meg pocakfotót is néznék szívesen
Meg a gyűrűdről is egy fotót. Ahogy a digitális teszted tartod a kezedben, nem látszik jól
Kis-Csillag, Neked is szívből gratulálok az esküvőhöz és a babákhoz!
Nagyon szép neveket választottatok!
Dezsina, már Te is férjes asszony vagy
Gratulálok! Spontán babásodáshoz ezer millió drukk Neked!
Alle, nagyon sajnálom az eddigieket, de eljön a Te időd! Továbbra is nagyon-nagyon drukkolok Neked! Majd mesélj itt és a blogodban is! Nagyon kíváncsi vagyok (mindenre)!
Kutyus kiállítási eredményéhez gratulálok!
Ágika, klassz lehetett Londonban. Egy kis pihenés, feltöltődés mindig kell. Fotók? Sajnálom az IR-t és a rossz pajzsmirigy eredményeket, de az azért nem egy rossz hír, hogy 80% esélyt adnak a spontán babásodásra, ha ezeket ráncba szeditek
Drukkolok!
Bumi, látom Nálad is ez a fránya IR és pajzsmirigy
Cisztától is milyen nehezen szabadultál meg!
Lombikbaba, Téged is jó látni!
Katus tünemény! Azok a szemek...... húúú!
Giina, Sosika, Nektek is rögösebb út jutott!
Sosika, én is pár napja betöltöttem a 35-öt és 5 éve már hogy próbálkozunk
Dike, nagyon drukkolok Neked! Remélem, hogy kedden csak jó híreket kapsz!
Árnika, Csibe, Veletek mizújs?
Rólam. Utolsó jelentkezésem óta intézetet váltottunk. 4 lombikot és 5 beültetést csináltunk a BMC-ben, de biztosan többen is emlékeztek rá, hogy az 5. lombikot több, mint fél éven át nem sikerült elkezdenünk.... Az Orgametril-t eröltették hónapokon át stimu előtt, amit ha abbahagytam azonnal megugrottak a tüszőim és ismét Orgametril-t kaptam.....
(
Akkoriban arra is panaszkodtam, hogy egyre kevesebb volt a tüszők száma ennek hatására. Ti azt nem teljesen értettétek. A nyugalomban lévő petefészkekben lett egyre kevesebb a tüsző. A dokim azt is mindig nézte, nem csak azt, hogy stimu alatt mennyi növekszik. Na, a szokásos kb. 20 db helyett, lett a legvégére 8. Hogy abból mennyi indult volna meg a stimutól és mennyi petesejt lett volna, nem tudom.
Megelégeltem a egészet és kértem időpontot a győri Kaáliba. Áprilisban voltunk először, friss szokásos vérvételek, újabb vizsgálatok, amik még nem voltak. XIII. faktor, stimu előtti ciklusban 3 alkalommal mini suction. Az 5. lombik stimut szeptemberben 07-én kezdtük, long volt. Supre orrspray, Gonal, Luveris volt a "program". A punkció múlt hét szombaton volt, 8 szép petesejtem lett, nagyon örültem
Másnap már kevésbé
Egy sejt termékenyült meg. (Tudjuk, hogy nálunk nagyon komoly apa baj van, de ez a legrosszabb megtermékenyülési arányunkat is alulmúlta.)
Egyszemke fejlődött, osztódott, így 3 napos korában beültetésre került. Itthon pihenek vele, és igyekszem rábírni, hogy maradjon velünk
Utrot kapok, meg a "kedvenc" progi szurit
Október 19-én kell vérvételre mennem.
Ami még volt. Tavasszal találtam egy jó talpmasszőrt a városban (Képzeld,
Bridget!
), azóta is járok hozzá. Meg ismét nézettem IR-t a Mensmentisnél (6. alkalom az évek során, eddig tökéletes volt) és most enyhe IR-t állapítottak meg (120 perces inzulin 38 volt, 0 perces 5 körül). Tűű dokinál voltam, diétát nem írt elő (csak irány elveket beszéltünk át), de Merckformin XR-t igen. Azóta szedem.