Sziasztok!
Hajni!
Nekünk most "csak" paprikáskrumpli jutott
Jó vásárlást! Én szoktam írni listát, de még így is le szokott maradni pár dolog
Chat: én szintén így voltam vele, próbáltam rögtön válaszolni mindenkinek, nehogy kimaradjon valaki, mert utólag tényleg nehéz visszaolvasni. Én meg pláne nem ismerek senkit, csak képekről. Szégyenszemre mindig megnéztem a profilt, és akiről volt kép, nagyjából tudtam, kinek írok.
Tartok tőle, hogy kicsit túl sarkosra sikeredett a dohányzásos hozzászólásom, és ez nem biztos, hogy nagy tetszést aratott, mert azóta nem is szólt hozzám senki (azt hiszem, csak Kika), így azt hiszem, én oda már nem fogok írni. De aznap nagyon be volt durranva az agyam (ti úgyis tudjátok, hogy miért). Anitabori írásában nekem a gyógyszertéma nem tetszett (na meg az, hogy engem ki is hagyott), mert ahogy írtam, én azzal nagyon nem értek egyet. Tényleg próbáltak anno engem is rábeszélni, de tartok tőle, hogy akkor most nem lenne Eszterkém, ha én akkor ebbe belemegyek. Én inkább a cigit választottam. Ha elolvassátok a történetet, akkor megértitek, hogy volt rá okom. Amúgy meg mindenki úgy oldja meg a problémáit, ahogy tudja, de én akkor annak a pszichiáternek talán többet tudtam volna segíteni (jó zavaros doki volt), mint ő nekem.
Az meg tényleg bántott, hogy Anitabori csak Beának (az ő élete se volt fenékig tejfel
) írt, pedig az én történéseimet is ismerhette.
Hát ennyi.
Én tovább nem fogok erőlködni, azt hiszem, egy kicsit ki is lógtam a sorból, hiszen tényleg engem se ismer senki.
Remélem, ez a topik azért megmarad, és Andi nyárra igazán intézhetnél valamit, hogy azért néha halljunk rólad! Mondjuk egy laptop?
Jó étvágyat mindenkinek!
Puszka
K.